Tuomas Hämäläinen
Keittiömestari
Työssäni Valion koekeittiöllä suunnittelen, kokeilen, maistan ja toteutan, eli saan päivittäin tehdä juuri sitä, mitä rakastan, ja kirjoittaa siitä.
Rakenna 16 komponentin salaattibuffa niin, että edullisimmat raaka-aineet ovat alussa ja kalliimmat lopussa. Herätä matkan varrella kaikki aistit!
Salaattia, raastetta, hedelmiä, juustoja ja monipuolisesti hiilihydraatteja sekä proteiinia. Koko komeus kruunataan tietenkin hyvillä kastikkeilla, tahnoilla sekä siemenillä tai vaihteluksi nachoilla.
Salaattipöydässä on helppo muistaa sesonkiajattelu ja pistää tarjolle kauden parhaita kasviksia ja hedelmiä. Esillepanossa ei kannata himmailla vaan väreillä saa leikkiä ja ilotella. Tällä muistilistalla onnistut varmasti!