Segafredo Storia - Koe kahvisi tarina

Segafredo Storia on Suomessa, Meiran Vallilan paahtimossa kehitetty, vastuullisesti tuotettu kahvisarja, jonka juuret voidaan jäljittää viljelytilalle saakka lohkoketjuteknologian avulla. Skannaamalla pakkauksen QR-koodin, kuluttaja voi seurata kahvin koko matkan pensaasta Vallilan paahtimolle asti.

Huippulaadukas Segafredo Storia -kahvi on peräisin 51 valikoidulta perhetilalta Hondurasin Lempiran ja Intibucan alueilta. Se on premium-tason 100 % Arabica Luomu -kahvia, jossa on sopivasti hapokkuutta ja hedelmäisyyttä. Paahtamisella makuun on saatu mukaan vivahdus suklaisuutta.

Koko kahvitarjonta yhdellä tuotteella

Segafredo Storia -tuoteperheeseen kuuluvat tummapaahtoinen suodatinkahvi ja espressokahvi. Paahtoasteeltaan tummista (4) pavuista saa espresson lisäksi myös herkullisen tumman suodatinkahvin. Sarjan valmiiksi jauhettu suodatinkahvi on paahtoasteeltaan keskitumma (3).

Kotimainen kahvi, jota nautitaan ympäri maailmaa

Segafredo Storia -kahvit ovat suomalainen innovaatio. Ne paahdetaan Meiralla Vallilassa suomalaisella työllä ja ammattitaidolla. Meiran omistajan, Massimo Zanetti Beverage -kahvikonsernin verkoston kautta niitä myydään Suomen lisäksi useissa eri Euroopan maassa ja Euroopan ulkopuolellakin. Lohkoketjuteknologia otettiin kahvien tuotantoketjun seurannassa käyttöön ensimmäisenä Suomessa juuri Meiralla.

Uraauurtava jäljitettävyys - kahvin juurille QR-koodilla

Kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia ostamiensa tuotteiden alkuperästä ja he haluavat tehdä vastuullisia valintoja. Segafredo Storia -kahvit ovat vastuullinen valinta. Luomu-sertifioinnin lisäksi niillä on Rainforest Alliance -sertifikaatti ja täysin läpinäkyvä toimitusketju.

Vastuullisesti tuotettu Segafredo Storia -kahvisarja antaa asiakkaalle mahdollisuuden tarkastella kahvin matkaa eteläamerikkalaisilta kahvipelloilta Suomeen lohkoketjuteknologian avulla. Seuranta tapahtuu QR-koodilla. Koodin kautta näkyvät esimerkiksi tiedot kahvin pensaslajikkeesta, kasvupaikasta ja mitkä tilat sitä ovat viljelleet. Sovellus esittää myös interaktiivisella kartalla kahvin matkan viljelyalueelta käsittelylaitosten kautta laivakuljetukseen ja Meiran paahtimolle Helsingin Vallilaan.

Mikä on lohkoketjuteknologia?

Lohkoketju on tietokanta, jonka avulla sen käyttäjät voivat tarkastella koko ketjun kattamaa tietomäärää yhdellä kertaa ja nähdä muutokset siinä reaaliaikaisesti. Sitä voi kuvata eräänlaiseksi julkiseksi kirjanpidoksi, jota pääsee muokkaamaan vain rajattu käyttäjäjoukko, mutta jota voi tarkastella lähes kuka tahansa. Lohkoketjuteknologia soveltuu hyvin elintarviketeollisuuden vertikaalisten toimitus- ja hankintaketjujen seuraamiseen ja dokumentointiin. Sen avulla voidaan parantaa tuotantoketjun läpinäkyvyyttä ja tarjota näin kuluttajille luotettavaa ja jäljitettävää tietoa esimerkiksi kahvin tuotannosta.

Teksti ja kuvat: Meira

Tuotteet tukussa

8078018 - SEGAFREDO STORIA ESPRESSO PAPUKAHVI LUOMU RAC 1KG

8078005 - SEGAFREDO STORIA SUODATINKAHVI LUOMU RAC 12x450G

8078006 - SEGAFREDO STORIA ESPRESSO HIENOJAUHETTU KAHVI LUOMU RAC 250G

Tutustu muihin tuotteisiin:

Lisätietoa tuotteista
Gold & Green - kasvipohjaiseen ruoanlaittoon
Lisätietoa tuotteista
Maitorahka sopii moneen
Lisätietoa tuotteista
Hulluna AURA® juustoon