Sesongin herkulliset pakasteuutuudet

Tämän sesongin pakasteuutuudet tarjoavat houkuttelevia mahdollisuuksia laajentaa ravintolasi valikoimaa.

Kasvisruokapäivään herkulliset porkkanapihvit ja kalaruokapäivää varten vastuullisesti pyydettyjä kalapakasteita. Suosittuja croissanteja on nyt kolmessa eri koossa, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva tuote. Uusi Valio rahka-aprikoosiunelma niin ikään taipuu myös pieneksi makeaksi suupalaksi.

Kalapakasteemme ovat kaikki vastuullisesti kalastettuja

Kalaruokapäivä on hyvä idea ja valitsemalla vastuullisen kalan, niin se maistuu vielä paremmalle. Vuodesta 2020 alkaen kaikki Valio kalapakasteet ovat vastuullisesti pyydettyä. Uutuuksista löytyy Valio Polar® juustoa sisältävä Valio Pohjolan kalapihvi sekä sopivasti valkosipulia sisältävä FS valkosipulikalafilee.

Vastuullisia kalareseptejä

Uutuuskaloja varten tarjoamme seuraavia herkullisia reseptejä:

Herkulliset croissantit kolmessa eri koossa

Voilla leivotuista kolmesta eri croissantista löytyy joka tarjoilutilanteeseen juuri oikean kokoinen tarjottava. Halkaise ja täytä, kypsennä ja kuorruta, variointivaihtoehtoja on monia ja ne voimivat sekä suolaisella että makealla täytteellä. Kaunis ja lehtevä croissantti on jo sellaisenaan herkullinen näky, mutta makealla tai suolaisella täytteellä tuunattuna, siitä voi tulla uusi myyntivalttisi

Tuunaa herkullisia croissanteja

Näillä reseptivinkeillä tuunaat monipuolisia tarjottavia croissanteistamme:

Valio rahka-aprikoosiunelma

Valio voilla leivottu herkullinen aprikoosiunelma paistovalmis rahkaleivonnainen. Siinä on herkullinen rahkatäyte yhdessä hurmaavan aprikoositäytteen kanssa luovat täydellisen unelman, jota täydentää ihan lehtevä voitaikina. Leivonnaisesta saa näppärästi pienen makean tarjoiltavan, kun sen puolittaa ennen paistoa.

Valio krouvi porkkanapihvi

Valio krouvi porkkana pihvi tarjoaa nopean ja helpon vaihtoehdon kasvisruokapäivään. Pakkasesta voi tarpeen tullen sulattaa vain tarvittavan määrän, joten hävikki pysyy hallinnassa. Porkkanapihvit sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon.