Sesongin marjat ja täytteet

Mikä onkaan parempaa Suomen kesässä, kuin tuoreet marjat, joita voi nauttia suoraan luonnosta tai oman puutarhan antimina. Suomen suvi on kuitenkin valitettavan lyhyt, joten pakastemarjoilla ja Valion marjatäytteillä, voi tarjota seuraavaksi parhaan makuelämyksen ympärivuoden.

Tuoreita marjoja ei mikään kyllä voita ja niiden käyttö leivonnassa tekee leivonnaisista vastustamattomia. Marjojen luontainen makeus ja tasapainossa oleva hapokkuus on jotain niin ainutlaatuista, että sitä on vaikea jäljitellä. Leivonnassa marjat tuovat raikasta makua ja väriä, ja ne tekevät leivonnaisista meheviä ja paremmin säilyviä.

Valio marjatäytteillä pidennät marjasesonkia

Valion mansikkatäyte runsas maustaa kerman ja antaa Budapest-leivokselle maukkaan marjaisen maun. Lisäämällä tuoreita marjoja luot raikkaan maun ja houkuttelevimman ulkonäön.

Valion UUTUUS! Vanilja-tuorejuustotäytteellä valmistat aromikkaat ja suussa sulavat leivokset. Vanilja-tuorejuustotäyte on paistonkestävä ja kylmänä sellaisenaan käytettävä tai kermavaahtoon yhdistettynä erinomainen premium luokan täyte, jossa aito vanilja näkyy.

Valion marjatäytteillä pääset nauttimaan sesongista pidempään ja saat tasattua tuotannon kustannuksia taloudellisilla ratkaisuilla. Hyvä Valion paistonkestävä marjatäyte esimerkiksi pullan päällä luo erinomaisen mehevän täytteen,  jonka kruunaat paiston jälkeen pakastemarjoilla. Kevyt hyytelöinti kirkaskuumahyytelöllä saa marjat hehkumaan oikean värisinä ja pitää marjoista irtoavat mehut sisällään.

Maistuva mousse helposti

Valion valmiita marjatäytteillä teet myös herkulliset mousset kädenkäänteessä. Vaahdota kerma ja lisää haluamasi makuinen täyte, niin saat sopivan värisen, makuisen ja herkullisen täytteen niin leivoksiin kuin kakkuihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Muista myös makuparit marjatäytteissä

Yhdistelemällä erityyppisiä täytteitä saat mielenkiintoisia makumaailmoja jotka luovat loputtomat mahdollisuudet varioida leivonnaisia. Voilà-lehdessä toin Amerikan muistona juustokakkureseptejä, joista mustikka-juustokakusta tuli itselleni heti ehdoton suosikki. Yhdessä kakussa on monien makujen yhdistelmä ja tasapaino, jota korostavat tuoreet marjat. Juustokakku on helppo ja nopea valmistaa, joten näitä suosittelenkin valmistamaan aina tuoreeltaan asiakkaillesi. Tuoreus on kaiken A ja O. Uunituore leivonnainen saa herkuttelijan suulle niin leveän tyytyväisen hymyn, että se palkitsee leipurin takuulla.

Lämmintä kesän aikaa!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›