Syksyn uutuudet ja joulun kausiherkut ovat täällä

Valion uutuustuotteet tuovat alkavan syksyn keskelle niin makua, väriä kuin potkua. Syksyn uutuuksista löytyy paljon erilaisia arjen pelastajia ja joulun kausituotteet tuovat jouluisen tunnelman tullessaan. Muistathan tilata joulutuotteet ajoissa, ettet jää tyhjin käsin.

Odotetut Oddlygood® uutuudet

Kaikkien kahvinystävien hartaasti odottama Valio Oddlygood® kasvipohjainen barista kaurajuoma on vihdoin saatavilla ja se on kehitetty nimenomaan suomalaiseen kahvimakuun sopivaksi. Valio Oddlygood® Barista on täyteläisen makuinen, hyvin vaahtoutuva ja toimii erinomaisesti  maidon tavoin kaikissa kahvijuomissa – myös perinteisessä suomalaisessa vaaleapaahtoisessa kahvissa. Valio Oddlygood® tuoteperheeseen liittyy myös toinen uutuus, Valio Oddlygood® veggie raaste, joka on tervetullut lisä jokaiseen keittiöön.

Valio Oddlygood® uutuudet

Valmiit ja helpot pakasteuutuudet

Valion pakastevalikoiman valmiit uutuudet punainen punajuurilasagne ja kermainen kiusauspohja tuovat helpotusta kiireen keskelle ja saavat arjen maistumaan. Valmiin kotimaisesta perunasta ja kermasta valmistetun kiusauspohjan voit tuunata itse haluamallasi täytteellä, kuten vaikkapa Valio MiFU® jauhiksella, kinkulla, kanalla sekä yrteillä ja mausteilla. Helppoa ja hyvää!

Pakasteuutuuksien joukosta löytyy myös täyteläinen kaurapiirakka, jonka valmistuksessa on käytetty Valio Oddlygood® kaurajuomaa – uutuus sopii siis vegaaneillekin. Valio Koskenlaskija® juustokierteistä löytyy kaksi herkullista makuvaihtoehtoa: kasvis-juustokierre ja kinkku-juustokierre. Uusi, laktoositon korvapuusti on kuin kotona leivottu ja täytetty omppumunkki on aivan vastustamaton, pieni herkku.

Kaneli curd -täyte sopii monipuolisesti leivontaan ja konditoriatuotteisiin, kuten vaikkapa joulutortun ruusukkeeksi tai kermaan sekoitettuna leivoksen herkulliseksi sydämeksi.

Tilaa joulun kausiherkut hyvissä ajoin

Valion herkulliset joulun kausituotteet ovat kätevä tapa helpottaa juhlakauden työmäärää. Ennakkotilaamalla joulun laatikot, tortut ja leivonnaiset varmistat ensinnäkin saatavuuden sekä vapautat resursseja muun tarjonnan suunnitteluun ja valmistamiseen vuoden kiireisimpänä ajankohtana.

Valion valikoimista löytyy runsaasti jouluisia herkkuja. Syyskuussa myyntiin tulevat myös Valio glögit ja erikoiserä pitkään kypsytettyjä kotimaisia herkuttelujuustoja. Nämä kaikki erikoistuotteet saa kätevästi toimitettuna samoissa kuormissa normitilaustesi kanssa. Joulun kausituotteet ovat pääsääntöisesti myynnissä loka–joulukuun ajan, tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Ei joulua ilman joululeivonnaisia

Valion jouluherkkuihin kuuluvat oleellisesti kolme erilaista joulutorttuvaihtoehtoa: Valio tähtitorttuaihio, Valio taskutorttu ja Valio luumutähti. Lehtevyyden ja hyvän maun takaa valmistuksessa käytetty aito Valio voi.

Ertyisruokavaliota noudattaville on tarjolla vaivaton ja herkullinen Valio gluteeniton omenatasku. Se on helppo herkku ilman gluteenia, kanamunaa tai laktoosia ja viime jouluna nämä vietiin suorastaan käsistä!

Valio mustaherukkalevykakku valloittaa loppuvuoden juhlissa. Kakusta on kätevä leikata tarjolle erikokoisia ja muotoisia leivospaloja ja maku on raikkaan marjaisa.

Torttujen ja joululeivonnaisten täytteeksi kannattaa varata runsaasti Valio luumumarmeladia, Valio kirsikkatäytettä sekä Valio maustettu rahka luumu-kaneli -kausimakua.

Valmiit joululeivonnaiset

Joululaatikot keräävät kehuja vuodesta toiseen

Helpot, perinteisillä resepteillä valmistetut joululaatikot kuuluvat erottamattomasti suurkeittiöiden joulupöytään. Valikoimasta löytyvät Valio kypsä porkkanalaatikko, Valio kypsä imelletty perunalaatikko sekä Valio kypsä lanttulaatikko. Kokeile myös sopivan mausteista ja jouluisen punaista Valio punakaalivuokaa.

Glögin tuoksua ja herkuttelujuustoja

Höyryävän kuuma glögi levittää ympärilleen joulun tuoksua ja tunnelmaa. Valio glögeissä käytetään aitoja joulumausteita, kuten kanelia, neilikkaa, kardemummaa ja inkivääriä. Valio glögit tulevat myyntiin viikolla 40.

Herkuttelujuustoista saat koottua maukkaan ja ihanan juustohetken aterian päätteeksi. Suomalaisten juustomaku on muuttunut vahvempaan suuntaan, joten mukaan kannattaa valita myös  intensiivisempiä ja voimakkaita juustoja. Valio herkuttelujuustoista saat koottua monipuolisen ja maukkaan kokonaisuuden vaikkapa glögin ja torttujen seurassa nautittavaksi.

Joulunajan herkuttelujuustot

Sesonkitärpit
Joulun ideat ammattilaisille
Tuotteen takana
Valio Oddlygood® Barista – kaikille kahveille, kaikille kahvinjuojille