Terveisiä Fast Food & Cafe & Ravintola 2017 -messuilta

Fast Food & Cafe & Ravintola 2017 -messuilla nähtiin ja koettiin kesäisen raikas Valio Cafe, jossa messuvieraat pääsivät maistelemaan kesäkauden uutuuksia ja inspiroitumaan näyttävistä vitriinien esillepanoideoista.

Kesän kynnyksellä ihmiset alkavat viihtyä enemmän liikenteessä, siksi heille kannattaa tarjota helppoja matkaeväitä tai vaikka piknikkoreihin sopivaa täytettä. Valion osastolla esiteltiin tarjoiluehdotukset nopeisiin eväisiin toasteista smoothieihin. Lisäksi tarjolla oli vinkkejä vitriinien ja myyntipisteiden tuunaukseen.

Kiireisen ihmisen välipalat

Take away -tuotteet vastaavat kiireisen kuluttajan tarpeeseen, ja nopeissa välipaloissakin on nyt terveellisiä vaihtoehtoja. Ruokailut ovat välipalaistuneet. Yhä useampi jättää aterian väliin ja ”haukkaa jotain pientä” tarpeen tullen.

Tähän haasteeseen Valio vastaa tarjoamalla vitriineihinkin sopivia valmiiksi lusikallisia tuotteita. Tuorepuurot ovat näkyneet jo pidempään trendinä ruokablogeissa, ja nyt Valio tuo markkinoiden ensimmäisen valmiin jogurttisen tuorepuuron, luomuna tietenkin! Luomu jogurttinen tuorepuuro maistuu raikkaalle jogurtille, lisäksi siinä on aito marjojen tai hedelmien maku.

Messuvieraat pääsivät maistamaan tuorepuuroja ensimmäisten joukossa ja palaute oli positiivista. Ruokaisammille välipaloille on todella tilausta!

Vinkit vitriinin ja myyntipisteen esillepanoon

Pienelläkin panostuksella saa aikaan näyttävän ja raikkaan esillepanon. Huolehdi, että vitriinissä on tarpeeksi tuotteita. Muista myös täydentää tarvittaessa! Valmiit smoothiet ja mehut tarjoavat asiakkaille raikasta juotavaa, jotka on myös helppo napata mukaan. Valmiiden mehujen ja smoohien tuunaaminen tuoreilla marjoilla ja hedelmillä lisää houkuttelevuutta. Tuoretuotteita voi myös käyttää vitriinin somisteena. Valmiiksi koostetut kerrosjogurttikipot ovat paitsi herkullisen näköisiä, myös terveellisiä. Tyylikkäät tarrat antavat viimesilauksen esillepanossa.

Suolaisen ystävälle Valion paistovalmiit tuotteet ovat kelpo tarjoiltava, niitä on myös helppo paistaa tarpeen mukaan lisää. Bonuksena myyntipisteeltä leviävä vastaleivottujen tuoksu, joka vetää puoleensa! Messuilla saatiin maistella Valio pehmosämpylöistä valmistettuja toasteja.

Erityisesti lounasasiakkaille ja kesäisiin brunsseihin sopii hyvin isoon kannuun valmiiksi laitettu Eila Latte maitokahvijuoma. Myös raikkaat Hörppy mehujuomat saavat uutta twistiä, kun kannuun laittaa mukaan jääpalojen lisäksi vaikkapa tuoretta minttua ja sitrushedelmiä.

Valio Cafen tuunattu vitriini keräsi messuvierailta kehuja ja vitriinien tuunausvinkit otettiin kiinnostuneena vastaan. Messuvieraat olivatkin oiva kohdeyleisö nopeiden välipalojen testaamiseen kiirehtiessään osastolta toiselle.

Tapahtumat
Kauden Parhaat -tapahtumassa nautittiin kesästä
Tapahtumat
Kauden Parhaat tapahtuma pikatukuissa 11.-12.5.2023
Tapahtumat
Fastfood & Café & Restaurant tapahtuma Helsingissä 22.-23.3.2023
Tapahtumat
Leipomoalan SM-joukkuekilpailun voittajat selvillä