Valio Aimo

Tuoreet, esikäsitellyt hevi-tuotteet nyt saatavilla pikatukuista

Valio Aimo® pikatukuista on nyt saatavilla tuoreita, valmiiksi esikäsiteltyjä hedelmiä ja vihanneksia. Tee tilaus suoraan pikatukkuun ja nouda käyttövalmiit tuotteet seuraavalla ostoskerrallasi.

Säästä aikaa keittiössäsi ja tilaa tuoreet, esikäsitellyt hedelmät ja kasvikset valmiina. Salico Oy:n valmistamat SallaCarte hedelmä- ja vihannesjalosteet tunnetaan korkeasta laadusta ja niitä on käytössä laajasti erityyppisissä ravintoloissa, fastfood-ketjuissa sekä julkisella sektorilla. Näiden esipestyjen, valmiiksi kuorittujen ja pilkottujen tuotteiden käyttö tehostaa keittiön toimintaa ja suoraviivaistaa ruoanvalmistusprosesseja.

Ennakkotilaa pikatukuista

Valitse kattavasta valikoimasta sopivat tuotteet ja ota yhteys HeVi-osaston myyjään joko suoraan pikatukussa tai puhelimitse.

  • Helsingin pikatukku Tukkutorilla: 020 717 0483 / iltainfo.valionova@valio.fi

  • Vantaan pikatukku Koivuhaassa: 040 834 9466 / koivuhaka.pikatukku@valio.fi

Esipestyjen, valmiiksi kuorittujen ja pilkottujen tuotteiden käyttö tehostaa keittiön toimintaa ja suoraviivaistaa ruoanvalmistusprosesseja.

Tilattavat tuotteet

Saatavilla useita eri tuotteita eri käyttötarkoituksiin. Lataa tilauslomake, täytä se ja palauta pikatukkuihin tilauksen tekemiseksi.

Lataa tilauslista

Salicon Helsingin Kivikossa sijaitsevan tuotantolaitoksen modernin teknologian, tarkasti valvottujen tuotantoprosessien sekä noin 120 ammattitaitoisen työntekijän ansiosta voivat loppukuluttajat nauttia päivittäin tuoreista ja raikkaista esikäsitellyistä hedelmistä sekä kasviksista.

Lue lisää Salicon toiminnasta

Lisätietoa tuotteista
Vastuullisuus on Salicon toiminnan perusta