Vaihtuvilla täytteillä tuot veikeyttä ja vaihtelua vitriiniin.
Laskiaispullan voi tarjoilla nyt aivan uudessa muodossa, lystikkäänä tacona! Taituroi
makeita tacoja erilaisilla kermatäytteillä. Samoilla täytteillä loihdit myös
lumoavat kakut isommalle ryhmälle ja tuunaat makoisat croissantit. Tee tacopohjat itse tai oikaise käyttämällä valmiita
Valio-vetopohjia, jotka kostutat maidolla.
Näin valmistat herkulliset ja helpot täytteet
- Vaahdota kerma
- Lisää seokseen valitsemasi täyte
Valitse joku ihanista täytteistä: Appelsiini, mustikka tai mansikka
Appelsiinisuklaatäyte syntyy appelsiinikuorihillosta ja täyteläisestä tummasta suklaasta. Tumma suklaa tuo syvyyttä makuun. Mustikka- ja mansikkatäytteet muistuttavat Suomen kesästä. Tuorejuustotäyte sulattaa sydämet.
Appelsiinisuklaatäyte
Lämmitä appelsiinimehu ja sulata suklaa joukkoon. Lisää appelsiinikuorihillo
joukkoon. Vaahdota kerma ja lisää n. 40 °C suklaaseos joukkoon nostellen.
Mustikkatäyte:
Vaahdota kerma ja lisää mustikkatäyte. Vaahdota tasaiseksi.
Mansikkatäyte:
Vaahdota kerma ja lisää mansikkatäyte. Vatkaa tasaiseksi.
Tuorejuustotäyte
Vaahdota kerma ja lisää tomusokeri sekä tuorejuusto. Vaahdota
tasaiseksi.
Parhaita vinkkejä kakkuihin ja leivoksiin
Täytteet sopivat myös kakkujen ja croissantien väliin. Voit täyttää rapeat ja herkulliset Valio croissantit näillä samoilla täytteillä. Helppo kakku taas syntyy valmispohjista ja valitsemastasi täytteestä. Kostuta pohjat maidolla, lisää täyte ja hilloa. Kuorruta kermavaahdolla ja koristele mielesi mukaan. Valmista!