Tuunaa täytteillä laskiaisen myyntihitti – laskiaistaco!

Laskiaisen kiistaton myyntihitti on kermalla täytetty laskiaispulla, mutta mitäpä jos tänä vuonna kokeilisit jotain muuta? Laskiaistaco jo nimenä nostattaa kulmakarvoja ja hurmaavat täytteet saavat suupieletkin ylös.

Vaihtuvilla täytteillä tuot veikeyttä ja vaihtelua vitriiniin. Laskiaispullan voi tarjoilla nyt aivan uudessa muodossa, lystikkäänä tacona! Taituroi makeita tacoja erilaisilla kermatäytteillä. Samoilla täytteillä loihdit myös lumoavat kakut isommalle ryhmälle ja tuunaat makoisat croissantit. Tee tacopohjat itse tai oikaise käyttämällä valmiita Valio-vetopohjia, jotka kostutat maidolla.

Katso makean taco-pohjan resepti

Näin valmistat herkulliset ja helpot täytteet

  1. Vaahdota kerma
  2. Lisää seokseen valitsemasi täyte

Valitse joku ihanista täytteistä: Appelsiini, mustikka tai mansikka

Appelsiinisuklaatäyte syntyy appelsiinikuorihillosta ja täyteläisestä tummasta suklaasta. Tumma suklaa tuo syvyyttä makuun. Mustikka- ja mansikkatäytteet muistuttavat Suomen kesästä. Tuorejuustotäyte sulattaa sydämet.

Appelsiinisuklaatäyte

Lämmitä appelsiinimehu ja sulata suklaa joukkoon. Lisää appelsiinikuorihillo joukkoon. Vaahdota kerma ja lisää n. 40 °C suklaaseos joukkoon nostellen.

Mustikkatäyte:

Vaahdota kerma ja lisää mustikkatäyte. Vaahdota tasaiseksi.

Mansikkatäyte:

Vaahdota kerma ja lisää mansikkatäyte. Vatkaa tasaiseksi.

Tuorejuustotäyte

Vaahdota kerma ja lisää tomusokeri sekä tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi.

Parhaita vinkkejä kakkuihin ja leivoksiin

Täytteet sopivat myös kakkujen ja croissantien väliin. Voit täyttää rapeat ja herkulliset Valio croissantit näillä samoilla täytteillä. Helppo kakku taas syntyy valmispohjista ja valitsemastasi  täytteestä. Kostuta pohjat maidolla, lisää täyte ja hilloa. Kuorruta kermavaahdolla ja koristele mielesi mukaan. Valmista!

Lisää laskiaisvinkkejä

Pullabaari vai kenties laskiaispullaa uudessa muodossa? Koska jokaisella asiakkaalla on oma suosikkinsa, vitriiniin on hyvä varata laskiaispullia erilaisilla täytteillä.

Laskettele laskiaiseen