Laskiaisen kiistaton myyntihitti on kermalla täytetty laskiaispulla, mutta mitäpä jos tänä vuonna kokeilisit jotain muuta? Laskiaistaco jo nimenä nostattaa kulmakarvoja ja hurmaavat täytteet saavat suupieletkin ylös.
Vaihtuvilla täytteillä tuot veikeyttä ja vaihtelua vitriiniin. Laskiaispullan voi tarjoilla nyt aivan uudessa muodossa, lystikkäänä tacona! Taituroi makeita tacoja erilaisilla kermatäytteillä. Samoilla täytteillä loihdit myös lumoavat kakut isommalle ryhmälle ja tuunaat makoisat croissantit. Tee tacopohjat itse tai oikaise käyttämällä valmiita Valio-vetopohjia, jotka kostutat maidolla.
Appelsiinisuklaatäyte syntyy appelsiinikuorihillosta ja täyteläisestä tummasta suklaasta. Tumma suklaa tuo syvyyttä makuun. Mustikka- ja mansikkatäytteet muistuttavat Suomen kesästä. Tuorejuustotäyte sulattaa sydämet.
Lämmitä appelsiinimehu ja sulata suklaa joukkoon. Lisää appelsiinikuorihillo joukkoon. Vaahdota kerma ja lisää n. 40 °C suklaaseos joukkoon nostellen.
Vaahdota kerma ja lisää mustikkatäyte. Vaahdota tasaiseksi.
Vaahdota kerma ja lisää mansikkatäyte. Vatkaa tasaiseksi.
Vaahdota kerma ja lisää tomusokeri sekä tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi.
Täytteet sopivat myös kakkujen ja croissantien väliin. Voit täyttää rapeat ja herkulliset Valio croissantit näillä samoilla täytteillä. Helppo kakku taas syntyy valmispohjista ja valitsemastasi täytteestä. Kostuta pohjat maidolla, lisää täyte ja hilloa. Kuorruta kermavaahdolla ja koristele mielesi mukaan. Valmista!
Pullabaari vai kenties laskiaispullaa uudessa muodossa? Koska jokaisella asiakkaalla on oma suosikkinsa, vitriiniin on hyvä varata laskiaispullia erilaisilla täytteillä.
Laskettele laskiaiseen