Tuunaillaan kakkupohjia

Monipuolinen ja inspiroiva kakkutarjonta syntyy erilaisten aihioiden, kakkupohjien ja tuunausten tuloksena. Oma kädenjälki saa näkyä ja tuo lisäarvoa sekä persoonallisuutta herkkuihin.

Poimimme vinkit seitsemään erilaiseen kakkuun tai jälkiruokaan, joissa on käytetty Valion valmiita kakkupohjia. Sama pohja, monta erilaista ulkomuotoa! Näillä neljällä täytteellä ja valmiilla kakkupohjilla loihdit kiireessäkin kakkuja kuin liukuhihnalla, mutta oma luovuus pääsee loistamaan koristeluissa.

Pokekakku

Lakritsitäytteen paras suhde on yksi osa lakritsia ja kaksi osaa kermaa. Lakritsi sulatetaan kerman joukkoon, jäähdytetään ja vatkataan. Sitruuna ja lakritsi muodostavat äärettömän toimivan makuparin. Sitruunaisen maun antaa Valio lemon curd.

Naked Cake

Valio valmis kakkupohja toimii erinomaisesti erityyppisissä täytekakuissa. Naked cake, tuttavallisemmin nakukakku, tuo täytteet ja herkullisuuden upeasti esille. Nakukakussa on kermavaahto maustettu Valio kinuskitäytteellä ja pursotettu väliin ja päälle kauniiksi pallokuvioiksi.

Dripped Cake

Korkeat kakut ovat juhlavia. Kasaamalla neljä kerrosta Valio kakkupohjia päällekkäin saat kakkuun näyttävyyttä ja korkeutta. Putouskakun juju on kermasta ja suklaasta keitetty suklaakuorrute.

Tuoreet kukat tuovat väriä ja tuulahduksen raikkautta ulkönäköön.

Pistaasijouluhalko

Kakku on rakennettu Valio tumman vetopohjan päälle. Valio metsämansikkatäyte sopii erinomaisesti myös joulun makumaailmaan. Monipuolinen ja inspiroiva tarjonta syntyy erilaisten aihioiden, kakkupohjien ja tuunausten tuloksena. Oma kädenjälki saa näkyä ja tuo lisäarvoa herkkuihin. Pintaa koristava pehmustekuvio on valettu muovisen kalvon päälle käyttäen samaa kreemiä kuin täytteessä.

Maitosuklainen jouluhalko

Tämä joulukakku on valmistettu Valio vaalea vetopohjasta ja Valio karpalotäytteestä. Makea ja raikas täyte tasapainottavat toisiaan. Täytteenä voit käyttää voikreemiä, joka on täyteläinen ja helposti maustettavissa. Lisäksi kreemin säilyvyys on erinomainen.

VINKKI! Muista tarjota runsaasti voita sisältävät leivonnaiset aina huoneenlämpöisinä.

Charlotte Russe

Kakkupohjilla saat helposti kerroksia jälkiruokamaljoihin. Makupariksi sopii lähes mikä tahansa raaka-aine marjojen ja kerman liitosta aina suklaan ja appelsiinin yhdistelmään. Kokeile eri täytteillä: kermalla, rahkalla tai tuorejuustolla. Jälkiruokaan kannatta varata myös tuoreita tai sulatettuja pakastemarjoja tai hedelmiä tuomaan raikkautta ja pieni maitotilkka kostuttamaan.

Muista nämä loistavat makuparit kakkuja tuunaillessasi:

  1. SITRUUNA – LAKRITSI
  2. VADELMA – LEMON CURD
  3. MANSIKKA – MINTTU
  4. MUSTIKKA – PIPARI
  5. RAPARPERI – TIMJAMI
  6. OMENA – BASILIKA
  7. LAKKA – KANELI
  8. SITRUUNA – KARDEMUMMA
  9. MUSTAHERUKKA – KERMARAHKA
Koulutusmateriaalit
Takuuvarma täytekakku kädenkäänteessä – nyrkkisäännöt onnistumiseen
Koulutusmateriaalit
Tuunaa täytteillä laskiaisen myyntihitti – laskiaistaco!
Koulutusmateriaalit
Valitse kerma käyttötarkoituksen mukaan