Twinings – vastuullista teetä meille kaikille

Kansainvälisesti toimiva Twinings on tehnyt teesekoituksia yli 300 vuoden ajan. Twiningsilla ollaan sitouduttu kehittämään ympäristöystävällisempiä pakkausmateriaaleja ja tavoitteet ovat kunnianhimoisia, mutta saavutettavissa. Nämä teot auttavat parantamaan ympäristövaikutusta nyt ja tulevaisuudessa.

Teksti ja kuvat: Haugen-Gruppen Oy/Twinings UK

Sen lisäksi, että Twinings suojelee planeettaa, jolla elämme, se haluaa suojella myös sillä asuvia ihmisiä. Twinings on pyrkinyt parantamaan niiden tuhansien ihmisten työoloja, jotka työskentelevät teeplantaaseilla – ilman heitä ei olisi Twiningsia.

Luethan alta lisää sekä Twiningsin teepakkauksista ja materiaaleista että Twiningsin Sourced with Care -ohjelmasta.

Twinings teepakkausten ympäristövaikutukset

Twiningsilla, joka on yksi maailman rakastetuimmista teetaloista, välitetään siitä mitä vaikutuksia teoilla on planeettaamme. Pakkaukset valitaan huolellisesti, jotta varmistetaan, että kun valmistat kupin herkullista Twinings-teetä, se on mahdollisimman tuoretta ja nautinnollista.

Twinings on sitoutunut kestävämpiin pakkausmateriaaleihin. Menee kuitenkin jonkin aikaa, ennen kuin kaikki pakkausmateriaalit ovat täysin kompostoitavia tai kierrätettäviä samalla vaarantamatta teen tuoreutta. Twiningsilla ollaan kuitenkin tietoisia siitä, että on valittava materiaaleja, jotka eivät saastuta ympäristöä. Twinings on laatinut suunnitelman ja tavoitteet varmistaakseen, että pakkaukset olisivat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Tällä hetkellä yli 65 prosenttia Twiningsin pakkauksista on jo täysin kierrätettäviä. Tämä luku aiotaan nostaa yli 90 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä. Myös aina kun pakkauksiin tarvitaan muovia, Twiningsilla varmistetaan, että mahdollisimman suuri osa siitä on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Tämän lisäksi Twinings vähentää tasaisesti kaikissa tuotteissa käytettävien pakkausmateriaalien määrää 5% vuodessa.

Twinings Sourced with care -ohjelma

Twiningsilla uskotaan, että jokaisella on oikeus ihmisarvoiseen elämänlaatuun. Tämän takia Twinings suhtautuu erittäin huolellisesti valitsemiinsa teeplantaaseihin, joista raaka-aineet hankitaan.

Twiningsin Sourced with Care -ohjelma on suunnattu alueille, joilta raaka-aineet hankitaan. Ohjelman tavoitteena on auttaa niiden muutosten tukemisessa, joita tarvitaan elämänlaadun parantamiseksi. Twinings antaa toimitusketjun yhteisöille mahdollisuuden parempaan toimeentuloon ja elintasoon, jotka edistävät hyvää elämää. Twinings menee aina askeleen edemmäksi parantaakseen niin elämänlaatua kuin tuottaakseen konkreettisia etuja toimitusketjun yhteisöille: Twinings vahvistaa naisten ja nuorten vaikutusmahdollisuuksia, mahdollistaa veden ja saniteettitilojen saatavuutta sekä parantaa esimerkiksi yhteisön jäsenien toimeentuloa.

Twiningsin tekemät teot konkretisoituvat muun muassa seuraavina numeroina:

  • 543,874 ihmistä, joihin Sourced with Care -ohjelma on toistaiseksi vaikuttanut positiivisesti
  • 140 000+ yhteisön jäsentä, jotka on tavoitettu käsienpesu- ja hygieniaohjelmilla
  • 100 000+ naista tavoitettu terveyttä parantavilla aloitteilla
  • 1,596 ihmistä saanut tukea lisätuloa tuottavaan toimintaan
  • 11 000 ihmistä saanut puhdasta juomavettä

Twinings toivottaa nautinnollisia teehetkiä ympäristöystävällisten tekojen myötä!

Tutustu muihin tuotteisiin:

Lisätietoa tuotteista
Vöner - Herkullinen matkasi vastuullisuuteen
Lisätietoa tuotteista
Gold & Green - kasvipohjaiseen ruoanlaittoon
Lisätietoa tuotteista
Maitorahka sopii moneen