Unilever Food Solutions: Ruokamaailman uusi aika

Nykyisin ulkona syömiseen liittyy elämyksellisyys. Samalla yhä useampi asiakas pohtii tarkoin, mitä suuhunsa laittaa. Sen myötä vegaanisista, kasvipohjaisista ja fleksitaarisista ruokalajeista on tullut itsestään selvä osa ruokalistoja. Kysymys ei ole pelkästään itsestämme vaan koko planeettamme hyvinvoinnista huolehtimisesta.

Teksti ja kuvat: Unilever Food Solutions

Kasvipohjaisilla The Vegetarian Butcher -tuotteilla hurmaat asiakkaasi samalla, kun teet palveluksen ympäristölle, ilmastolle ja eläimille. Siksi The Vegetarian Butcher on ainoa teurastaja, josta sekä ihmiset että eläimet pitävät.

Hollantilainen Jaap Korteweg kehitti huippukokkien avulla lihaa vastaavat The Vegetarian Butcher -tuotteet, jotka ovat mahdollisimman lähellä lihan koostumusta, ja jotka soveltuvat monipuolisesti erilaisiin annoksiin. Niissä on autenttisen lihaisa maku, koostumus ja suutuntuma, minkä ansiosta The Vegetarian Butcher -tuotteet kääntävät vannoutuneimmankin lihanrakastajan kasvissyönnin ystäväksi.

The Vegetarian Butcher -tuotteet ovat herkullinen tapa ilahduttaa asiakkaita, jotka etsivät maukasta vegaani- tai kasvisruokaa – tai heille, jotka haluavat vähentää syömänsä lihan määrää. The Vegetarian Butcherin kehittäjät eivät kiinnitä huomiota pelkästään ulkonäköön, vaan myös makuun ja koostumukseen – tuotteet eivät saa olla huonompilaatuisia kuin eläinperäiset tuotteet.

Lihan kaltaiseen koostumukseen päästään yhdistämällä erilaisia kasvispohjaisia tekstuureja, kuten papuja ja vehnää, jotka tekevät The Vegetarian Butcher -tuotteista hyvän proteiinilähteen. Kyse ei ole siis vain lihan jäljittelemisestä maun, ulkonäön ja koostumuksen osalta, vaan pyritään samalle tasolle myös ravintoarvossa.

The Vegetarian Butcher -tuotteiden ihanteellisen mehukas koostumus saavutetaan käyttämällä täysin kasvipohjaisia raaka-aineita. Soija tuo auttaa saavuttamaan kaivattua kiinteää ja kuivaa koostumusta, vehnä puolestaan antaa kimmoisan, lähes sitkeän purutuntuman. Ravintoarvojen täydentämiseksi tuotteisiin on lisätty B12-vitamiinia sekä rautaa, jotka jäävät usein uupumaan kasvipohjaisista raaka-aineista. The Vegetarian Butcher -tuotteet eivät sisällä palmuöljyä eivätkä geenimanipuloitua soijaa. Tuotteissa käytetty soija tuotetaan pienviljelmillä, jotka eivät osallistu metsien hävitykseen.

Vegaaninen uutuus kanaburgerin ystäville: The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger

Kuin oikeaa kanaa ilman turhia kotkotuksia. Mikäli olet kaivannut ruokalistallesi rapeaa ja kasvipohjaista vaihtoehtoa kanaburgerille, odotuksesi päättyy nyt. Herkullista The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burgeria syödessäsi et edes huomaa, että suussasi on 100-prosenttisen kasvispohjainen tuote.

Tuotteet tukussa

8077177 VEG BUTCHER NO BEEF BURGER 20X113G/2,26

8079376 VEG BUTCHER 1,75KG NOCHICKEN NUGGETS PAK

8079381 VEG BUTCHER 1,75KG NOCHICKEN CHUNKS PAK

8080878 VEG BUTCHER 20X90G CRISPY NOCHICK BURGER

Tutustu muihin tuotteisiin:

Lisätietoa tuotteista
Atrialainen kana on kokonaan antibioottivapaata
Lisätietoa tuotteista
Paulig Mundo kahviperhe on nyt hiilineutraali
Lisätietoa tuotteista
Tork Natural -pehmopaperit ovat todiste kierrätysmateriaalien kehityksestä