Upfield: Helppo ensimmäinen askel kohti parempaa maailmaa

Kasvisruoka ja vastuullisuus ovat asioita, jotka nousevat jatkuvasti enemmän esille asiakkaiden puolelta, kuten kaikki alalla toimivat tietävät.

Teksti ja kuvat: Upfield

Tutkimusten mukaan* ruoan ilmastovaikutukset vaikuttavat vahvasti ulkona syömiseen. Kuluttajat toivovat kestävän kehityksen raaka-aineita, vaihtoehtoisia proteiinilähteitä (esim. sienet tai levät) sekä kasvisten osuuden lisäämistä. Ja kysyntä kasvaa koko ajan. Miten ravintola voisi vastata kysyntään mahdollisimman helposti? Me Upfieldillä olemme kehittäneet tuotteita, joiden avulla ilmastolle haitallisempia ruoka-aineita korvataan vastaavilla kasvipohjaisilla, ilmastolle paremmilla tuotteilla.

Pyrimme myös olemaan ilmastoystävällisiä. Olemme luvanneet, että vuoteen 2025 mennessä tuotteemme ovat täysin kasvipohjaisia, 2030 mennessä hiilineutraaleja ja hiilinegatiivisia vuoteen 2050 mennessä. Lisäksi olemme sitoutuneet vähentämään pakkausmuovin määrää 95 % nykyisestä.

Olemme valmiita tekemään suuria muutoksia, sillä paremman maailman rakentamiseen tarvitaan ihmisiä ja yrityksiä, jotka saavat asioita aikaan. Nykyisillä kulutustottumuksilla meillä ei lähitulevaisuudessa riitä maa-alaa ruokkia kaikkia eläinperäisellä ruokavaliolla.

Oma suosikkini on Violife Cheddar Flavour Slices, joka toimii loistavasti kasvishampurilaisen välissä, se sulaakin kuin juusto.
Kristina Hovmöller, Pohjoismaiden myyntijohtaja Upfield Professional

Allergioiden ja erityisruokavalioiden lisääntyminen näkyy myös ravintoloissa. Onkin hyvä muistaa, että Violife-tuotteet sopivat käytännössä kaikille. Esimerkiksi täysin vegaaninen Vioblock toimii kuten voi. Levitteeksi sopii Viospread tai joku herkullisista Violife Creamy -mauista.

Violifen vaihtoehdot juustoille ovat maidottomia, soijattomia, gluteenittomia, pähkinättömiä ja säilöntäaineettomia, mutta maistuvia! Oma suosikkini on Violife Cheddar Flavour Slices, joka toimii loistavasti kasvishampurilaisen välissä, se sulaakin kuin juusto. Kreikkalaiseen salaattiin sopii Violife Greek White Block, pastan päälle Violife Prosociano Wedge. Olit sitten gratinoimassa tai etsimässä leivänpäällistä, löydät sopivan, vegaanisen tuotteen.

Kasvipohjainen ruoanvalmistus on yhtä helppoa kuin sekaruoankin. Eihän tällä kaikkia maailman ongelmia ratkaista, mutta ainakin tämä on ensimmäinen askel. Jos kasvisruokavalioon siirtymisessä ei tarkoita luopumista mistään, ei mausta, rakenteesta tai helppoudesta, miksei sitä kokeilisi?

_* Perustuu Quantisin vuonna 2018 ja 2020 laatimiin elinkaaritutkimuksiin. Lisätietoja osoitteessa https://www.upfieldprofessional.com/fi-fi/kestavyys _

Kristina Hovmöller, Pohjoismaiden myyntijohtaja, Upfield Professional Kirjoittaja työskentelee Upfield Professionalilla, tehden oman osansa paremman maailman eteen. Hänen suosikkituotteensä Upfieldin valikoimasta on Violife Cheddar Flavour Slices.

Tuotteet tukussa

8064059 VIOLIFE GREEK WHITE PALA 200G

8068898 VIOLIFE PARMESAN VEGEJUUSTO 150G

Tuotteet verkkokaupassa >

Tutustu muihin tuotteisiin:

Lisätietoa tuotteista
Nordqvist: Suomen ensimmäinen hiilineutraali teesarja
Lisätietoa tuotteista
Vöner - Herkullinen matkasi vastuullisuuteen
Lisätietoa tuotteista
Gold & Green - kasvipohjaiseen ruoanlaittoon