Käyttöopas Valio marmeladeille, täytteille ja hilloille

Laadukkaat kotimaiset Valio marmeladit, täytteet ja hillot antavat herkullista makua ja soveltuvat monipuoliseen käyttöön.

Valion ammattilaispalvelun materiaalipankista löytyy nyt uunituore tuote-esite, jonka yhteyteen laadittu käyttöopas tarjoaa lisätietoa tuotteista sekä helpottaa oikean tuotteen valitsemisessa.

Kaikkien tuotteiden ominaisuudet ja soveltuvuus

Marmeladien, täytteiden ja hillojen käyttöopas on hyvä apu monenlaiseen tilanteeseen. Siitä näkee helposti jokaisen tuotteen ominaisuudet: onko tuote paistonkestävä, palallinen, sileä tai siemeniä sisältävä. Tuotteet on lisäksi ryhmitelty selkeästi paistonkestäviin, ei-paistonkestäviin sekä leivonta- ja konditoriakäyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin.

Soveltuvuusluokittelu puolestaan auttaa löytämään tuotteen käyttötarkoitus edellä. Löydät omasta sarakkeestaan kahvileipiin ennen paistoa käyvät tuotteet, sekä erilaiset jälkitäyttöön paiston jälkeen soveltuvat tuotteet. Täytekakkuihin soveltuville hilloille on tärkeää, etteivät ne ole liukkaita: niille on siksi tehty oma sarakkeensa. Näin löydät ne helposti valikoimasta. Lisäksi oman sarakkeensa ovat saaneet aamupalakäyttöön, lettuihin tai jälkiruokiin parhaiten soveltuvat tuotteet.

Lataa palvelusta tai tilaa postitse

Uuden tuote-esitteen käyttöoppaineen voit ladata itsellesi Valio ammattilaispalvelusta tai halutessasi tilata sen myös paperisena. Koko Valion marmeladien, täytteiden ja hillojen valikoimaan voit myös kätevästi tutustua Valion ammattilaispalvelun tuotesiossa.