Lisää makua, säilyvyyttä ja ulkonäköä leivonnaisiin luonnollisesti Valio Eila® maitojauheilla

Kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia elintarvikkeiden alkuperästä ja tuotantotavoista. Tuotteilta odotetaan läpinäkyvyyttä, luonnollisia raaka-aineita ja lisäaineettomien tuotteiden kysyntä kasvaa. Korkealaatuisilla Valio Eila® maitojauheilla on monta hyvää ominaisuuttaa leivonnassa, ilman lisäaineita.

Valio Eila® maitojauheilla on monta mainiota ominaisuutta leivonnassa

Kaipaatko tuotteisiin parempaa paistoväriä, lyhyempää paistoaikaa, makeaa tai karamellimaista makua, mehevyyttä tai pidempää säilyvyyttä. Korkealuokkaiset Suomessa valmistetut Valio Eila® maitojauheet soveltuvat laktoosittomaan ja gluteenittomaan leivontaan. Tuotteiden korkea maitoproteiinipitoisuus tuo leipoutuvuutta, mehevyyttä ja hyvää makua

Sokeria voi vähentää jopa 50% ja lopputulos on silti mehukkaan herkullinen

Terveystietoiset kuluttajat etsivät vähemmän sokeria ja vähän hiilihydraattia sisältäviä tuotteita ilman keinotekoisia makeutusaineita. Valio maitojauheet ja leipomoteollisuudet ratkaisut mahdollistavat leipomotuotteiden sokerin vähentämisen ilman keinotekoisia makeutusaineita ja ilman että maku kärsii. Sokeri saa aikaan tuotteeseen pehmeän ja kostean rakenteen ja paremman säilyvyysajan kuin tuotteet, joissa sokeria on vähennetty. Sokeri vaikuttaa myös karamellisoitumiseen, joka parantaa tuotteiden ruskeaa väriä paiston aikana. Voit korvata sokeria leivonnassa Valio Eila® maitojauheilla, joilla on samanlaisia ominaisuuksia.

Valio Eila® maitojauheen hyödyt leivonnassa

Saat leipomotuotteisiin kullanruskeaa paistoväriä – hydrolysoitu laktoosi on herkempi ruskistumiselle kuin sakkaroosi tai laktoosi.

  • Enemmän myyntiaikaa pidemmillä "parasta ennen" -päivämäärillä: leipomotuotteet pysyvät tuoreina pidempään ja niillä on hyvät vettä sitovat ominaisuudet.
  • Saat tuotteisiin herkullista makua – maitojauheen maku on makea, täyteläinen ja luonnollisen maitoinen.
  • Voit korvata sokeria Valio Eila® laktoosittomalla maitojauheella.

Tutustu Valio Eila® maitojauheiden ominaisuuksiin ja hyötyihin

Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg

Tuotenro: 84414

Tuotehyödyt

  • Laktoositon leivonta
  • Proteiinin lisääminen: Sisältää runsaasti maitoproteiinia ja siten lisää leivonnaisen proteiinipitoisuutta. Maitoproteiini sisältää kaikki tärkeät aminohapot ja imeytyy hyvin.
  • Gluteiiniton leivonta: Maitoproteiini tuo leipoutuvuutta, rakennetta, mehevyyttä ja hyvää makua gluteiinittomiin leivonnaisiin
  • Sokerin vähentäminen: Sokeria voi vähentää jopa 50 % lopputuotteen sokerimäärästä
  • Maku: Raikas, luonnollinen maidon maku

Valio Eila® PRO laktoositon täysmaitojauhe 25 kg

Tuotenro: 84401

Tuotehyödyt

  • Laktoositon leivonta
  • Säilyvyyden parantaminen: Leivonnaiset säilyvät tuoreen oloisena ja mehevänä pidempään. Maitorasva tuo mehevyyttä
  • Maku: Täyteläinen, luonnollinen maidon maku

Valio Eila® SWEET laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg

Tuotenro: 84077

Tuotehyödyt

  • Laktoositon leivonta
  • Parantaa paistovärin muodostumista ja mahdollistaa paistoajan lyhentämisen: Annostusmäärä 0,9 % osuus leivottavan tuotteen raaka-aineiden kokonaispainosta
  • Sokerin vähentäminen: Sokeria voi vähentää jopa 50% lopputuotteen sokerimäärästä
  • Maku: Makeahko, karamellisoitunut maku paistettuna

Valio Eila® SWEET laktoositon täysmaitojauhe 25 kg

Tuotenro: 84085

Tuotehyödyt

  • Laktoositon leivonta
  • Parantaa paistovärin muodostumista ja mahdollistaa paistoajan lyhentämisen: Annostusmäärä 0,9 % osuus leivottavan tuotteen raaka-aineiden kokonaispainosta
  • Säilyvyyden parantaminen: Leivonnaiset säilyvät tuoreen oloisena  ja mehevänä pidempään. Maitorasva tuo mehevyyttä.
  • Maku: Täyteläinen, makea maku. Karamellisoitunut maku paistettuna

Heräsikö kysymyksiä? Valio Food Solutions -myyntitiimiimme vastaa mielellään!