Vaihtelua lounastarjontaan Mifu jauhiksella

Suurin osa ihmisistä nauttii lounasta joka päivä ja siksi ammattikeittiöissä pallotellaankin ruokalajeja proteiinien mukaan eri päiville. Pääosin pohdinta ruokalistan kohdalta osuu siihen mitä pääproteiinia minäkin päivänä tarjotaan.

Kanaa, kalaa, punaista lihaa ja kasvisruokaa valikoituu tietyille päiville ja pääproteiinin ympärillä pyöritellään erilaisia makumaailmoja, jotta vaihtelu säilyisi ja asiakkaan mielenkiinto saataisiin pysymään yllä. Myös kasvisruokaa on hyvä tarjoilla joka päivä, koska asiakaskunnassa on fleksaajia, kasvissyöjiä tai muuten vain vaihtelua kaipaavia. Valio MiFU® tuotteet ovat erinomainen vaihtoehto lounaspöytään, jossa vaihtelua arvostetaan.

Viisi viikonpäivää, viisi pääproteiinia

Työviikkoon mahtuu viisi lounasta, jolloin pääproteiinit voisivat joka viikko valikoitua viidestä eri raaka-aineesta: kanasta, kalasta, naudasta, possusta ja Mifusta. Kasvisruokaa, usein suoraan vegaanisena, tarjoillaan tietenkin myös liharuoan ohella.

Uutena tuotteena Mifu tuoteperheeseen toivotamme Valio MiFU® jauhiksen, joka toimii ruoanlaitossa käytännössä täysin samalla tavoin kuin kypsä jauheliha. Tuote on valmiiksi kypsennetty eikä se sisällä soijaa, laktoosia, kananmunaa tai gluteiinia. Jauhista käytettäessä ei siis synny lainkaan kypsennys- tai paistohävikkiä.

Mifu jauhiksen maukkaus on testattu

Koekeittiömme keittiömestarit Petteri ja Tuomas vierailivat alkusyksystä Kaikki vastaan 1 -ohjelmassa, jossa he maistattivat sadalle henkilölle makaronilaatikkoa ja lasagnea, jotka molemmat sisälsivät jauhelihan sijaan Mifu jauhista. Sadasta maistajasta 68 henkilöä luuli syövänsä jauhelihaa, joten tuttujen reseptien mifunointi on todellakin myös turvallista makua ajatellen.

Proteiinia tuotteessa on 24 g / 100 g, joten kypsään jauhelihaan verrattuna Mifu jauhista voi käyttää ruokalajeissa vähemmän, ilman ravintoarvojen tippumista. Tämä edesauttaa myös kustannusten pitämistä kurissa.

Tuttujen ruokalajien pääproteiinin korvaamista Mifulla kutsutaan mifunoinniksi, joten uuteen Voilà! -lehteen olemme helpottaneet Mifu jauhiksen kokeilemista mifunoimalla reseptejä. Vaihtelu virkistää, joten mifunoi rohkeasti myös omat, tutut reseptisi.

Lisätietoa tuotteista
Mifunoi lokakuu
Lisätietoa tuotteista
Valio MiFU® jauhis leipomotuotteissa
Asiakasjutut
Sydämellinen Pasta Mifunese maistuu Seinäjoella