Valio AURA® on suomalaisten suosikki

Harva elintarvike herättää yhtä voimakkaita tunteita kuin Valio AURA®, tuo legendaarinen sinihomejuusto. Vaikka juusto maistuu monille sellaisenaankin, on sen vahva maku omiaan myös ruoanlaitossa.

Valio AURA® jakaa ihmiset kahtia, sitä joko rakastetaan intohimoisesti tai sitten sille nyrpistetään nenää. Mutta jopa ihmiset, jotka eivät sinihomejuustosta kovin paljoa pidä, nauttivat sillä maustetuista ruoista.

Perinteinen Valio AURA® on voimakasarominen, murukoloinen sinihomejuusto, jota kypsytetään 6 viikkoa. Sen kermainen, pitkään viipyvä maku antaa luonteikkaan aromin erilaisille ruoille ja leivonnaisille. Hyvä esimerkki monelle maistuvasta, mutta silti voimakkaan juustoisesta ruoasta on AURA® Enchiladas sekä joulun sesonkina suosittu AURA-punajuurilaatikko. Keitoissa ja kastikkeissa Valio AURA® juuston käyttö pehmentää makua herkullisen mukavaksi, kuten AURA-juustokeitto ja AURA punajuurikastike osoittavat.

Koska Valio AURA® on niin suosittu ruoanlaiton raaka-aine, olemme kehittäneet Valio AURA® murennetun, jota on helppo käyttää pizzoihin, keittoihin, kastikkeisiin, salaatteihin, leivontaan ja maustamiseen. Se on mainio lisä myös kasvisruoissa ja sopii erinomaisesti kalan tai lihan seuralaiseksi.

Valio AURA® maistuu makean kanssa

Etenkin ihmiset, jotka eivät ole niin persoja sinihomejuustolle, eivät välttämättä miellä Valio AURA® juustoa jälkiruokien raaka-aineeksi. Makeus kuitenkin sopii yllättävän hyvin sinihomejuustoon, kuten suklaa-brandy-AURA-juustokakusta huomaa. AURA jäädyke sopii kylmien jälkiruokien ystäville ja omenaa AURA crumblella trenditietoisten lautasille.

Alkuperäinen Valio AURA® sinihomejuusto sai vuonna 1997 rinnalleen vieläkin aromikkaamman Valio AURA® Gold sinihomejuuston. Sen kypsytys vie kaksi kertaa pidempään, eli 12 viikkoa. Kun haluat vielä voimakkaampaa makua ruokiisi, vastaa Valio AURA® Gold tarpeisiisi.

Tarkemmat tuotetiedot:

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›