Valio juustolahjapakkaus on lahja, joka on tehty hyvällä maulla

Kun mietit lahjaa omalle henkilökunnallesi, yhteistyökumppanillesi ja ystävillesi, muista suomalaisten juustomestareiden taidonnäyte: ainutlaatuiset Valio juustot kauniissa lahjapaketissa.

Yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä on mukava kiittää menneestä vuodesta pienellä joululahjalla. Valio juustolahjapakkaukset ovat paketteja, jotka eivät jää avaamatta.

Valiolaisten juustomestareiden taidonnäytteet, suussa sulavat herkuttelujuustomme, saa kätevissä lahjapakkauksissa. Olemme keränneet hyvin yhteen sopivia makuja kolmeen erilaiseen pakettiin, jotka tuovat veden kielelle vastaanottajalle. Vinkki: Juustokassiin ja salkkuun mahtuu halutessa myös esimerkiksi viinipullo!

Valio juustolahjapakkaukset ratkaisevat ainaisen kysymyksen: mitä lahjaksi jouluna. Ne ovat miellyttävä lahja niin omalle henkilökunnallesi, yhteistyökumppaneille kuin ystävillesikin. Suomalaisten juustomestareiden taidonnäytteet kauniissa lahjapaketeissa avataan ilolla ja nautitaan mielihyvällä.

Voit tilata tuotteet 1.10. alkaen. Tilaukset kannattaa tehdä ajoissa, sillä pakkauksia on rajoitettu määrä.  Valio Food Solutions -myynti antaa mielellään lisätietoa uutuuksista ja lahjapakkauksista.

Ensimmäinen toimituspäivä juustopakkauksissa on 25.11.2020 ja viimeinen toimituspäivä on jouluviikolla 15.12.2020.

Valio Food Solutions -myynti antaa lisätietoa lahjapakkauksista

Yritysjuustolahjapakkauksia voi tilata myös puhelimitse Valio Myyntipalvelun erillisestä numerosta 010 381 2635.