Valio kermalla ja voilla laatumielikuva asiakkaalle

Valio tarjoaa käyttöösi kaksi merkkiä, joilla voit viestiä asiakkaille tuotteittesi laadusta ja kotimaisista raaka-aineista. Valio kermalla ja Valio voilla leivottu –merkit ovat helppo tapa viestiä laadukkaista raaka-aineista.

Valio kermalla

Tämä merkki kertoo asiakkaillesi, että tuotteessasi on käytetty Valion kermaa. Merkki sisältää myös tärkeän viestin kerman laktoosittomuudesta.

Jos käytät leivonnassa Valio kermaa, voit pyytää merkin käyttöösi omalta Valion yhteyshenkilöltäsi. Valio kermalla leivottu -merkki on Valion rekisteröimä tavaramerkki, jonka käytöstä sovitaan Valion myyntiedustajan kanssa.

Valio voilla leivottu

Valion voita käyttävät asiakkaat voivat käyttää merkkiä omien leipomotuotteidensa markkinoinnissa. Voilla leivotuilla tuotteilla on nyt lisäarvoa.

Jos käytät leivonnassa Valion voita, voit pyytää merkin käyttöösi omalta Valion yhteyshenkilöltäsi. Valio voilla leivottu -merkki on Valion rekisteröimä tavaramerkki, jonka käytöstä sovitaan Valion myyntiedustajan kanssa.

Suosittelemme tätä erottuvaa ja helposti tunnistettavaa neliväristä merkkiä.

Valio voilla leivottu -merkillä voit myös kertoa asiakkaillesi, että käytät leivonnassa laktoositonta voita.

  • Suosittelemme tätä erottuvaa ja helposti tunnistettavaa neliväristä merkkiä.

  • Käytä molemmista merkeistä laktoositonta versiota, jos tuotteesi on täysin laktoosittomista raaka-aineista valmistettu.

Ajankohtaisia reseptejä Valio kermalla:

Herkullisia reseptejä Valio voilla: