Valio MiFU® jauhis leipomotuotteissa

Moni on jo ottanut ruokalistalleen Valio MiFU® tuotteet pääruokien proteiinilähteeksi, mutta Mifu jauhis soveltuu mainiosti myös leivontaan.

Mifu jauhis sopii sinne, minne jauhelihakin

Valio MiFU® jauhis sopii leivonnassa kaikkiin tuotteisiin, missä käyttäisit jauhelihaa tai muita jauhettuja lihatuotteita. Mifu jauhis tuo herkullisuutta, lisää ruokaisuutta, kasvattaa leivonnaisten proteiinin määrää. Ja ennen kaikkea tekee tuotteistasi monille liharuokia vältteleville sopivia. Mifulla alkaa jo nykyään olemaan vahva kannattajakuntansa, ja sen nimi myy, teitpä siitä sitten ruokaa tai leivot herkullisimmat leivonnaiset.

Kokeile ainakin näitä reseptejä

Uusimmassa Voilá! -lehdessä on monta ideaa, jotka voivat toimia inspiraationasi, kun lähdet kokeilemaan Mifu jauhista. Lehdessä on esitelty mifis, joka on kuin lihis, mutta ilman lihaa. Mifu kierteen makumaailma on mausteisen Texmex ja levyhampurilaisen välissä on mifumureketta. Mifu jauhis sopii myös leipätaikinaan, kokeile Valio AURA® juustolla maustettua mifuleipää.

Mifun edut leipomoille

Mifun edut tulevat erinomaisesti esiin leipomoissa, sillä sen käyttö on turvallista, helppoa ja vaivatonta. Tuote on sellaiseen kypsä ja valmis käyttöön. Mifu jauhiksessa on kätevän kokoinen raekoko, joten sitä on helppo annostella tai sekoittaa täytteisiin. Mifun neutraali perusmaku luo loputtomat mahdollisuudet maustaa haluamallasi tavalla ja maut tulevat hienosti esiin.

Jos näistä resepteistä et löytänyt omaasi, niin takaamme, että kokeilemalla omissa resepteissä Mifu jauhista, tulet yllättymään kuinka mukavaa mifunointi voikaan olla.

Koulutusmateriaalit
5 helppoa porrasta joustavaan kasvissyöntiin
Lisätietoa tuotteista
Vaihtelua lounastarjontaan Mifu jauhiksella
Lisätietoa tuotteista
Mifunoi lokakuu