Valio vanilja-tuorejuustotäyte nostaa leivonnaiset uudelle tasolle

Mielenkiintoisen tuotekehitysprojektin lopputuloksena markkinoille on saatu tuote, joka onnistui jopa odotettuakin paremmin. Tällaiselle tuotteelle on nähty todella tarvetta leipomoissa ja uskomme sen menestykseen. Kyseessä on Valio vanilja-tuorejuustotäyte.

Premium-täyte aidoista raaka-aineista

Täyte on Premium-luokan täyte, sillä se sisältää aitoa vaniljaa, joka näkyy rakenteessa mustina siemeninä. Täyte sisältää runsaasti (30%) tuorejuustoa. Olemme harvoja täytevalmistajia, jotka pystyvät valmistamaan maitopohjaisia täytteitä ja hyödyntämään näin Valion omia raaka-aineita ja osaamista. Vanilja-tuorejuustotäyte on todella monikäyttöinen ja sen ominaisuudet tulevat esiin erilaisissa täytteissä sellaisenaan tai lisättynä makua tuovana komponenttina. Paistonkestävyys antaa täytteelle paljon erilaisia käyttökohteita, minkä ansiosta tuotteen käytettävyyttä rajoittaa vain oma mielikuvitus.

Herkullista reseptiikkaa uudelle tuotteelle

Uusimmasta Voilá! -lehdestä löytyy Mika Parviaisen luomia reseptejä, joissa hän käyttänyt Valio vanilja-tuorejuustotäytettä.

Mansikkakermaleivoksessa tätä täytettä löytyy kahdessa kohtaa, täytteenä ennen paistoa lisättynä, sekä koristeluun tehdyssä kermaruusukkeessa. Täyte antaa täyteläisen maun ja hennon tyylikkään vaniljaisen aromin tuotteelle. Se tukee muita makuja ja nostaa pääraaka-aineen esille, jolloin mansikoiden makeus tulee erinomaisesti esille.

Lemon curd leivoksissa (pääkuvassa) vanilja-tuorejuustotäyte tuo vastapainoa sitruunaisen täytteen kirpeydelle.

Helppo tuorejuustovaahto

Tuorejuustovaahto on erittäin helppo valmistaa ja sen käyttökohteet sopivat moniin muihinkin tuotteisiin, mihin käyttäisit kermavaahtoa muutenkin. Vanilja-tuorejuustotäytteen määrää vaihtelemalla saat vaahdosta täyteläisempää tai kevyempää, ihan mihin tarkoitukseen haluat vaahtoa käyttää. 50/50 seoksella kermaa ja täytettä saat täydellisen täytteen esimerkiksi kakkuihin ja leivoksiin.

Makupareilla saa aikaan uusia elämyksiä

Vanilja-tuorejuustotäytettä voi käyttää hyvin esimerkiksi täytepitkoihin. Se tuo paitsi erinomaista makua ja näköä, mutta sillä saavuttaa pitemmän tuotteen säilyvyyden, sillä se pitää tuotteessa kosteutta pidempään. Tässä täytteessä, kuten muissakin vastaavissa täytteissä, makuparit tuovat herkullisuutta. Vanilja-tuorejuusto sopii hyvin yhteen niin marja- kuin hedelmätäytteidenkin kanssa. Esimerkiksi yhdistettynä Valio Ananas-greippitäytteen kanssa syntyy tulevan kevään ehdottomasti paras makukombo.

Rohkeasti vain kokeilemaan ja tulet varmasti yllättymään, kuinka helposti nostat tuotteesi aivan uudelle tasolle. Kokeile ainakin suklaavaniljakakkua ja tuulihattuja kermatäytteellä.