Valio voin ainutlaatuinen maku, rakenne ja luonnollisuus

Jos haluat leipoa parasta ja tarjota asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä, kannattaa silloin valita myös parhaat raaka-aineet. Voi on leivonnassa perusraaka-aine ja sen laadulla on suuri merkitys.

Ensiluokkaisella Valio voilla onnistut

Valio voi antaa tuotteillesi jäljittelemättömän voin maun, upean rakenteen ja herkullisen kullankeltaisen paistotuloksen. Valio voi sopii niin makeisiin kuin suolaisiin, lehteviin ja mureisiin, täyteläisiin ja herkullisiin leivonnaisiin.

Käyttämällä aitoa Valio voita tuot leivonnaisiin ominaisuuksia, joita asiakkaasi arvostavat. Luonnollinen ja puhdas E-kooditon raaka-aine täyteläisellä maulla ja erinomaisella rakenteella tuo etuja, joista yrityksesi saa takuulla myös lisäarvoa ja näin parasta taloudellista tulosta. Nykyajan kuluttaja vaatii parasta laatua ja on valmis maksamaan elämyksistä, jotka ovat ikimuistoisia.

Tasalaatuisilla raaka-aineilla pääset helpommin haluttuun lopputulokseen

Valio voi on laadultaan erinomainen. Tasalaatuisuus takaa voin toimivuuden tuotannossa ja tuo näin kustannussäästöjä. Oli kyseessä laminaattorilinjat tai mikä vain haastava prosessi, Valio voi toimii täydellisesti. Se antaa leivonnaisiin erinomaisen lehtevyyden ja mureuden, jonka aito voi vain voi tuoda. Voi on lisäksi erinomainen makujen nostaja, sillä voin avulla muut raaka-aineet, kuten marjat ja suklaat tulevat paremmin esille leivonnassa. Katso lisää ammattilaisvinkkejä voileivontaan.

Voilla leivottuja kesäleivonnaisia

Kermabriossi

Tässä leivonnaisessa yhdistyy kaikki herkullinen: täyteläinen kermavaahto, herkulliset marjat ja runsaasti voita sisältävä briossi croissanttaikinasta. Kaikki luonnolliset raaka-aineet luovat vastustamattoman herkun.

Kevät wiener

Kevät wiener tuo maun lämpöisestä makeasta vuodenajasta. Rahka-jogurttitäytteen raikkaus yhdistettynä lemon curd -täytteen kanssa tuo täyteläisen maun, jota lehtevä wienerpohja kannattelee. Kevät wiener on täydellinen leivonnainen läpi vuoden, jonka makumaailman takaa vain paras Valio voi.

Canapé

Parhaat Canapeet valmistuvat lehtevästä voitaikinasta. Voin ja sokerin karamellisoituminen paistossa on tämän leivonnaisen avaintekijä. Canapeessä Valio voin ominaisuudet tulevat todellakin esiin ja aito maku tarjoaa asiakkaallesi elämyksen, jonka takuulla haluaa kokea uudelleen.

Valio voi osuu täydellisesti nykytrendeihin

Luonnollisuus ja E-koodittomuus ovat asioita, joita arvostetaan ja valitaan mieluusti. Voin luonnollisuutta kuvastaa se, että sen voi valmistaa puolivahingossa esimerkiksi vatkaamalla kermavaahtoa liian pitkään, eli voiksi.

Valio voi valmistaa voin keskitetysti yhdessä meijerissä, Seinäjoella. Näin voin laatu saadaan tasattua ympäri vuoden. Voimestarit valvovat laatua ja takaavat Valio voin erinomaisuuden.

Valio voita löytyy useita eri laatuja, joista suolaamaton voi soveltuu parhaiten leipomoiden käyttöön. Lisäksi on mainittava huippuinnovaationa laktoositon voi, jonka kuluttajakunta on koko ajan kasvussa.

Maailman paras voi tulee Suomesta

Suomen puhdas luonto ja raikkaat vesistöt ovat alkutekijät Valio voin laadulle. Puhtaat raaka-aineet yhdistettynä moderniin teknologiaan ja osaamiseen tekevät Valio voista maailman parhaan. Tämän todistaa voitto maailmanmestaruusluokassa USA:ssa vuonna 2018.

Voisiko olla parempaa, kuin olla töissä Valiolla ja leipoa parhaista raaka-aineista sekä olla koko sydämellä mukana tekemässä menestystä, josta niin monet voivat nauttia. Lisää ideoita ja inspiraatiota löydät täältä Valio foodservice sivuilta ja tuoreesta Voilà-lehdestä.

Pinnalla ammattikeittiössä
Lisää myyntiä vitriinistä
Koulutusmateriaalit
Leivosten ja kakkujen koristeluvinkkejä