VALO Tilauspalvelu™ uudistuu

VALO Tilauspalvelu™ käy kevään aikana läpi suuria muutoksia. Emme tyytyneet pelkkään stailaukseen, vaan uuden upeamman ulkonäön lisäksi mylläämme palvelun juuria myöten ja lataamme sen täyteen käteviä uusia ominaisuuksia.

Kesästä alkaen VALO Tilauspalvelu™ toimittaa hyvän työpäivän aineksia entistä laajemmasta valikoimasta ympäri Suomen. Tilaa tuotteita ravintolaasi, kahvilaasi tai vaikka kokoustarjoilut toimistollesi yhdessä kuormassa.

Näin VALO Tilauspalvelu™ uudistuu kesän kynnyksellä:

  • Entistä selkeämpi ja helpompi käyttää myös mobiilissa
  • Tuotteet suoraan ilman välikäsiä Suomen merkittävimmiltä toimittajilta
  • Kätevä kalenteri tilausten seurantaan – Maksaminen onnistuu verkossa
  • Pääset tilaamaan muidenkin kuin oman sopimustuottajasi tuotteita – ilman vakuuksia tai erillisiä sopimuksia
  • Jakelusta vastaa edelleen Valion kattava jakeluverkko – saat aina oikeat tuotteet oikeaan aikaan

Monta helppoa tapaa tilata

VALO Tilauspalvelussa teet tilauksen entistä helpommin. Tilaa mobiililla tai läppärillä, sopimuksella tai ilman, toistuvana tai tee kertaostoksia. VALO™ muuttuu tarpeesi mukaan.

Pysy ajan tasalla

Kätevästä kalenterista näet omat toimituspäiväsi ja mahdolliset poikkeavuudet. Voit muokata tilausta aina toimituspäivään asti. Lisäksi ajankohtaiset uutuudet ja sesonkituotteet sekä kampanjat että tarjoukset ovat näppärästi esillä uusilla sivuilla.

Nykyisenä asiakkaana saat kutsun palveluun

Lähetämme keväämmällä henkilökohtaisen kutsun uuteen VALO Tilauspalveluun, kun olemme saaneet rakennettua kaikki uudet toiminnallisuudet. Nykyisenä asiakkaana pääset testaamaan niitä ensimmäisten joukossa.

  • VALO Tilauspalvelu™

    Yrityksille tarkoitettu VALO Tilauspalvelu™ toimittaa tuotteita ravintolaan, kahvilaan tai vaikka kokoustarjoilut yhdessä kuormassa.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›