VALO Tilauspalvelu™ - toimitamme hyvän työpäivän aineksia helposti ja vaivattomasti

Meillä VALO Tilauspalvelussa on yhteinen päämäärä: Toimittaa hyvän työpäivän aineksia. Jo vuodesta 2014 alkaen olemme menestyksekkäästi auttaneet ammattilaisia saamaan tarvitsemansa tuotteet suoraan Suomen merkittävimmiltä tavarantoimittajilta.

VALO Tilauspalvelu™ toimittaa hyvän työpäivän aineksia entistä laajemmasta valikoimasta ympäri Suomen. Tilaa tuotteita ravintolaasi, kahvilaasi tai vaikka kokoustarjoilut toimistollesi yhdessä kuormassa. Valikoimastamme löydät tuotteita toimittajilta kuten Atria, Elonen, Froneri Finland, HKScan, Myllyn Paras, Saarioinen, Snellman Pro ja Valio. Kumppaniverkostomme laajenee jatkuvasti.

Näin VALO Tilauspalvelu™ toimii:

  • Tuotteet suoraan ilman välikäsiä Suomen merkittävimmiltä toimijoilta
  • Pääset tilaamaan muidenkin kuin oman sopimustuottajasi tuotteita – ilman vakuuksia tai erillisiä sopimuksia
  • Tilaushistoria, omat pohjat ja kätevä kalenteri helpottavat tilaamista ja tilausten seurantaa
  • Tilausten muokkaaminen on mahdollista myynnin päättymiseen saakka
  • Selkeä ja helppo käyttää myös tabletilla ja mobiilissa
  • Jakelusta vastaa Valion kattava jakeluverkko – saat aina oikeat tuotteet oikeaan aikaan
  • VALO Tilauspalvelu ei valitettavasti toimi IE-selaimella. Saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen päivittämällä koneellesi esim. Chrome-selaimen.

Tilauksesi toimittaa maan luotettavin jakeluverkosto

Valion laaja ja luotettava jakeluverkosto toimittaa tilauksesi suoraan tavarantoimittajilta. Sopimusasiakkaana saat käyttöösi koko Suomen laajuisen jakeluverkostomme. Kertaostajana voit tilata toimituksen pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen).

Tehokäyttäjän ja satunnaisen tilaajan verkkokauppa

Uudistuneessa VALO™ verkkokaupassa on kiinnitetty huomiota helppoon ja nopeaan käytettävyyteen. Selkeät kategoriat, tuotteiden rajaus ja yksityiskohtaiset tuotetiedot auttavat löytämään oikeat tuotteet, olitpa töissä keittiössä henkilöstöravintolassa, päiväkodissa, ravintolassa, tai pyörittämässä pitopalvelua, kahvilaa tai kioskia. Palvelustamme löytyy jokaiselle suunnittelua helpottavia uutuuksia ja ajankohtaisia kampanjoita ja tarjouksia.

Tilaa sopimuksella tai ilman, laskulla tai kortilla

Voit tilata eri tavoilla – tavarantoimittajiemme sopimusasiakkaana tai yritysasiakkaana ilman sopimusasiakkuutta, tietokoneella, tabletilla tai mobiilisti. Sopimusasiakkaana voit maksaa tuttuun tapaan laskulla tai uutena maksutapana myös kortilla. Ilman sopimusasiakkuutta tarjoamme maksutavaksi pankki- tai luottokortin. Hakeutuminen sopimusasiakkaaksi onnistuu helposti.

Tervetuloa tilaamaan! Avaa maksuton tunnus ja tutustu valikoimaan.

  • VALO Tilauspalvelu™

    Yrityksille tarkoitettu VALO Tilauspalvelu™ toimittaa tuotteita ravintolaan, kahvilaan tai vaikka kokoustarjoilut yhdessä kuormassa.