Valio Aimo

Vegaanisten leivonnaisten kysyntä on kasvussa

Monet kuluttajat haluavat kokeilla uusia makuja ja tuotteita kodin ulkopuolella liikkuessaan. Valio Oddlygood® tuotteet tuovat vegaanisiin leivonnaisiin, niin suolaisiin, kuin makeisiin toivottua rakennetta ja täyteläistä makua.

Leipomoille ja ammattikeittiöille suunnitellun reseptiikan avulla luot näyttäviä ja ennen kaikkea maistuvia elämyksiä asiakkaillesi. Oddlygood® tuotteet mahdollistavat maitotuotteista tutun makumaailmat ja rakenteen ja tuovat vegaaniset leivonnaiset aivan uudelle tasolle.

Tuttujen leivontaraaka-aineiden kananmunien, voin, kerman ja rahkan poistaminen resepteistä ja niiden korvaaminen kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla vaatii testaamista ja reseptien optimointi. Jotta lopputulos olisi herkullinen tulee ottaa huomioon myös leivontaprosessin kemialliset ja fysikaalisen ominaisuudet.

Testaa Valio Leipomokonsultti Mika Parviaisen laatimat vegaaniset leivontaohjeet.

Kaikki ohjeet on testattu Valio Koeleipomossa ja näin varmistettu niiden toimivuus ja erinomainen maku. Nämä ohjeet maistuvat varmasti kaikille.

Makeat vegaaniset leivonnaiset

Suolaiset vegaaniset leivonnaiset

Näillä tuotteilla tuot vegaanisiin leivonnaisiin toivottua makua ja rakennetta

Valio Oddlygood® Easy Whippingillä luot kuohkeita täytteitä ja kuorrutteita makeisiin leivonnaisiin. Tuote vaahtoutuu helposti ja sillä voi käyttää kerman tavoin kakkujen ja leivosten koristeena.

Valio Oddlygood® Dream Fraiche tuo täyteläisyyttä ja miellyttävää hapokkuutta. Tuotteella luot leivonnaisiin niin paistettuihin, kuin hyydytettyihinkin herkullista rakennetta ja makua.

Valio Oddlygood® Barista on pääsääntöisesti suunniteltu kahvin kanssa nautittavaksi, mutta sen täyteläinen maku ja rakenne sopii leivonnaisiin erinomaisesti. Se tuo haluttua pehmeyttä ja kostetta leivonnaisiin ja tekee leivonnaisista paremmin säilyviä.

Valio Oddlygood® kaurajuoma on oikea valinta leivonnaisiin, kun haluat leipoa parhaimpia vegaani leivonnaisia. Lempeä kauran maku ja pehmeys täydentää leivonnaisen rakennetta ja mehevyyttä.

Valio Oddlygood® Bake & Dessert vanilja on kasvipohjainen vaihtoehto maustetulle rahkalle. Pehmeän täyteläinen Bake & Dessert on herkullista sellaisenaankin, mutta sen avulla onnistuvat helposti myös ihanan täyteläiset jälkiruoat ja leivonnaiset. Kokeile pullien täytteeksi, mustikkapiirakkaan tai juustokakkuihin.

Vegaani: välttää kaikkia eläinperäisiä ruokia ja ainesosia sekä muita eläinperäisiä tuotteita mm. hunajaa

Vegaanius ei ole ruoka-allergia vaan ruokavalio

Osa vegaanituotteista saattaa sisältää maitoraaka-ainejäämiä. Huomioithan maitoallergiset asiakkaasi.

Ruokavaliot
Erilaiset kasvisruokavaliot