Vinkkejä tarjontaan ja helpotusta kesään puolivalmiilla tuotteilla

Kesä on saapunut pohjoiseen Suomeen! Niin on myös kesälomakausi ja se vaatii monelta ruokaa ja välipalaa tarjoavalta paikalta hieman suunnittelua, tai ainakin helpotusta tarjottaviin tuotteisiin. Laadukkaat Valion puolivalmiit pakasteet tuovat kaivatun avun kiireiseen sesonkiin.

Vitriiniin tai take away-myyntiin soveltuvat paistovalmiit patongit, joiden täytevaihtoehtoina ovat kinkku-ananas, mozzarella ja salami. Myyntikombona voi olla patonki ja juoma, jolloin ulosmyyntihinnan voi pitää volyymia tavoitellessa jopa suhteellisen alhaisena. Auringosta nauttivat asiakkaat useasti haluavat jotain nopeaa mukaan ja edullinen hinta houkuttelee helpommin ostopäätökseen.

Valio kasvis-sienipiirakka on sulatusta vaille valmis vitriinituote, tai vihersalaatin kera tarjottava kevyt lounas. Valio GN-pannupizzapohja sisältää tomaattikastikkeen, joten riittää, kun täytteiden jälkeen laittaa pizzan uuniin, paloiksi ja myyntiin.

Kypsillä kala-, kasvis- ja juurestuotteilla valmistuu nopea ja kesäinen lounas kädenkäänteessä. Silakkafileepihvit, siemenkuorrutetut kalafileepalat, Valio falafelit tai lime-yrttimaustetut kalaleikkeet yhdistettynä paahdettuihin uutuusjuureksiin saat tarjontaasi uunissa nopeasti valmistettavia lisämyyntivaltteja. Annokset viimeistellään paiston aikana raikkaalla vihersalaatilla ja valmiilla dipeillä tai itsetehdyillä tahnoilla ja kastikkeilla.

Aurinko on harvinainen näky pohjoisen asukkailla, joten kesän ollessa parhaimmillaan on ruokailussa nopeus usein valttia. Nopeuden takaa laadukkaat ja kesätyöntekijöille helpotusta tuovat puolivalmiit tuotteet.

Valmiit vitriiniin

Tästä nopea lounas

Lisää Ideoita kesän ruokalistalle

Herkuttelukesä tulossa
Helpot ja monipuoliset salaatit
Tuomas Hämäläinen
Hyvä hampurilainen syntyy laadukkaista raaka-aineista
Pikaruoka – mitä nopeampaa, sen toimivampaa
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›