Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Voin käyttö leivonnassa

Voin käyttö leivonnassa

Voita käytetään leivonnassa sen ainutlaatuisien ominaisuuksien ja jäljittelemättömän maun vuoksi. Valio voi on maailmallakin leipomoiden arvostama juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Tässä muutamia hyviä vinkkejä voilla leipomiseen.

Voin käytön ABC

  • Voita käytetään leivonnassa sen tuotteille antamien hyvien ominaisuuksien ja jäljittelemättömän maun vuoksi.
  • Voi voitelee taikinoissa sitkoa ja tekee taikinan plastiseksi, jolloin tuotteet on helppo muotoilla.
  • Voi antaa tuotteille niiden tyypillisen rakenteen: kaulittavissa tuotteissa lehtevyyden ja vaahdotettavissa tuotteissa kuohkeuden ja mureuden.
  • Käytettävän voin lämpötila on tärkeä. Voi on temperoitava kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivaan lämpötilaan.

Katso videolta, miksi kannattaa valita Valio voi

Search