Oikeanlainen voipulla on pumpulinpehmeä sisukseltaan ja murean suussa sulava pinnaltaan. Sen leivontaan on käytetty runsas määrä aitoa voita. Voipullan pitää olla kullankeltainen ja kananmunalla voidellun pinnan kauniisti halkeileva. Kun kaikki nämä kriteerit täyttyvät, on pullan laatu kohdallaan. Lopputulos on todella herkullinen: samalla kevyt ja täyteläinen.
Voipullat kannattaa leipoa maailman parhaasta voista
Parhaista raaka-aineista ja ammattitaidolla valmistat herkullisimmat voipullat. Parhain voi on tietenkin Valio voi, joka voitti maailman paras voi -palkinnon alkuvuodesta 2018. Voit lukea voittamattoman voin kriteerit uutisesta. Oikeassa voissa on jäljittelemätön maku, jota ilman voipullaa ei voi edes kuvitella tehtävän.
Täältä löydät parhaimman ohjeen ja vinkit onnistuaksesi voipullan valmistuksessa. Uskon että, että asiakkaasi huomaavat ja löytävät erinomaisen voipullan, jonka maine kiirii eteenpäin ja voimme tarjota tulevaisuudessakin pullista parhainta.
Uskon että, että asiakkaasi huomaavat ja löytävät erinomaisen voipullan, jonka maine kiirii eteenpäin ja voimme tarjota tulevaisuudessakin pullista parhainta.
Mikäli et ehdi leipomaan voipullia, ei tilanne ole menetetty. Valion pakasteleivonnaisten valikoimasta löytyy erinomainen ratkaisu tähänkin: herkulliset, sulatusta vaille valmiit, laktoosittomat, kotimaassa perinteisin menetelmin ja Valio voilla leivotut voipullat. Valmilla tuotteella voit myös tasata leipomon ruuhka- ja lomakausien huippuja niin, että voit aina tarjota laadukkaita leivonnaisia asiakkaillesi.
Pullantuoksuisin terveisin,
leipomokonsultti Mika Parviainen