Voipulla, pullista parhain!

Vanha kunnon voipulla on hyvä nostaa silloin tällöin framille. Moni ei nykyään edes tunnista, mistä tuotteesta onkaan kyse. Monesti se sotketaan voisilmäpullaan, joka sekin on loistotuote, mutta kuitenkin aivan eri. Voipulla on hieman työläämpi valmistaa ja vaatiikin ammattitaitoa, jolla leipurit voivat erottautua tehdasvalmisteisista kahvileivistä.

Oikeanlainen voipulla on pumpulinpehmeä sisukseltaan ja murean suussa sulava pinnaltaan. Sen leivontaan on käytetty runsas määrä aitoa voita. Voipullan pitää olla kullankeltainen ja kananmunalla voidellun pinnan kauniisti halkeileva. Kun kaikki nämä kriteerit täyttyvät, on pullan laatu kohdallaan. Lopputulos on todella herkullinen: samalla kevyt ja täyteläinen.

Voipullat kannattaa leipoa maailman parhaasta voista

Parhaista raaka-aineista ja ammattitaidolla valmistat herkullisimmat voipullat. Parhain voi on tietenkin Valio voi, joka voitti maailman paras voi -palkinnon alkuvuodesta 2018. Voit lukea voittamattoman voin kriteerit uutisesta. Oikeassa voissa on jäljittelemätön maku, jota ilman voipullaa ei voi edes kuvitella tehtävän.

Täältä löydät parhaimman ohjeen ja vinkit onnistuaksesi voipullan valmistuksessa. Uskon että, että asiakkaasi huomaavat ja löytävät erinomaisen voipullan, jonka maine kiirii eteenpäin ja voimme tarjota tulevaisuudessakin pullista parhainta.

Täältä löydät parhaimman ohjeen ja vinkit onnistuaksesi voipullan valmistuksessa

Uskon että, että asiakkaasi huomaavat ja löytävät erinomaisen voipullan, jonka maine kiirii eteenpäin ja voimme tarjota tulevaisuudessakin pullista parhainta.

Mikäli et ehdi leipomaan voipullia, ei tilanne ole menetetty. Valion pakasteleivonnaisten valikoimasta löytyy erinomainen ratkaisu tähänkin: herkulliset, sulatusta vaille valmiit, laktoosittomat, kotimaassa perinteisin menetelmin ja Valio voilla leivotut voipullat. Valmilla tuotteella voit myös tasata leipomon ruuhka- ja lomakausien huippuja niin, että voit aina tarjota laadukkaita leivonnaisia asiakkaillesi.

Pullantuoksuisin terveisin,

leipomokonsultti Mika Parviainen

Sesonkitärpit
Black Friday on ammattikeittiöille ja leipomoille herkullinen mahdollisuus
Pinnalla ammattikeittiössä
Helpot ideat leipomoiden take away -myyntiin
Sesonkitärpit
Pääsiäisen reseptiikkaa leipomoille