Wiener on leipomoissa työtä ja taitoa vaativa leivonnainen. Valmistuksessa on monta vaihetta: taikinan valmistus, voin paketointi taikinaan, kaulinta ja laskostus, välilevot ja muotoilu vievät paljon aikaa. Lisäksi lämpötilan pitäisi olla riittävän viileä leipomossa, jotta kerrokset muodostuisivat täydellisiksi. Nämä aikaa ja henkilökuntaa vaativat työvaiheet voi jättää tekemättä ja ostaa valmiita Valio voiwieneraihiota.
VOIWIENERAIHIO SOPII MONEEN ERILAISEEN SOVELLUKSEEN
Aihion voi avata ja muotoilla uudelleen. Tästä on hyvänä esimerkkinä voiwieneraihiosta valmistettu kermawiener, jossa on sisällä paistonkestävää kuningatartäytettä. Paistettu kypsä wiener täytetään kermavaahdolla. Voiwieneraihiosta voi tuunata myös super herkullisen mustikkapiirakkawienerin. Välipalaksi sopivan suolaisen wienerin saat käyttämällä Valio juustotäytettä ja maustamalla wienerin juustolla tai riistarouheella. Kokeile myös naurettavan helppoa ja herkullista lihapullawieneriä.