Valio Aimo

Black Friday on ammattikeittiöille ja leipomoille herkullinen mahdollisuus

25. marraskuuta vietetään Black Fridayta, joka juontaa juurensa Yhdysvaltoihin. Suomessakin suosituksi tullut kampanjapäivä kerää ostoskeskuksiin ja kauppoihin myös tarjouksennälkäisiä asiakkaita. Tee heille makea tarjous, jota ei voi ohittaa!

Black Friday on hyvä mahdollisuus piristää kassaa ja se onnistuu helposti ja nopeasti järjestämällä houkuttelevan kakkukampanjan. Mikäpä piristäisi kaamoksen aikaan paremmin kuin mehevä täytekakku, joka tekee tavallisestakin viikonlopusta juhlaa?

Kilokakku on vetovoimainen tarjoustuote

Mitä jos tarjoaisit asiakkaille kakkua houkuttelevaan kilohintaan? Kilokakku on kätevä valmistaa valmiista vetopohjista, Valio täytevalikoimasta ja pakastemarjoista löytyy varmasti sopiva maku. Kakkuja kannattaa valmistaa kerralla suuria määriä ja varata valmiiksi tarpeeksi laatikoita, sillä herkullinen kakku menee kuumille kiville. Black Friday -tarjousta kannattaa mainostaa jo ennakkoon ja teimme siihen valmiit hintapohjat, joilla voit houkutella asiakkaita tekemään ennakkotilauksen jo ennen viikonloppua, etteivät jää nuolemaan näppejä. Voit ladata tarjouspohjan materiaalipankista.

Poimi tästä kilokakun ohje

Black Fridayn mustat rasiat ja pimeät pussit

Black Friday voi näkyä leipomoissa ja kahviloissa esimerkiksi mustanpuhuvina leivonnaisina tai Black Friday -setteinä. Keksirasiat sekä leipä- ja pullapussit ovat mainio keino tehdä take away -lisämyyntiä.

Black Fridayn musta historia

Kiitospäivän jälkeinen päivä sai nimensä Black Friday Philadelphiassa, sillä päivä työllisti poliiseja erityisen paljon. Ruuhkat ja väenpaljous kaupoissa saattoi aiheuttaa jopa pieniä mellakoita, jos tarjoustavara loppui kesken kaupoista. Myöhemmin nimi on yhdistetty kirjanpitoon, sillä alkuvuosi saattoi näkyä kauppojen kassassa punaisella, mutta Black Fridayn ostoshulina muutti tilit plussan puolelle ja starttasi joulukaupan. Suomeen Black Friday on rantautunut aivan viime vuosina ja on kasvattanut suosiotaan tärkeänä tarjouskampanjana joka vuosi. Täällä ostosjuhla saattaa kestää jopa viikon tai vähintään viikonlopun.

Myös valmiit tuotteet toimivat mainiosti

Tarjolle voi laittaa myös valmiita paketteja pientä suolaista tai esimerkiksi donitseja, jotka on helppo myydä mukaan lounaalla.