Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Fazerin Sininen syntyy tuoreesta suomalaisesta Valio-maidosta

Fazerin Sininen syntyy tuoreesta suomalaisesta Valio-maidosta

Fazerin Sininen tuli markkinoille vuonna 1922. Rakastettua suklaata valmistetaan edelleen aivan samalla salaisella reseptillä suomalaisesta Valion maidosta ja Arriba-kaakaopavuista. Fazerin Sininen on Pohjoismaiden ainoita suklaita, jossa on käytetty tuoretta maitoa.

Fazerin Sinisellä on oma erottuva makuprofiilinsa. ”Usein ulkomailla, kun maistamme Fazerin Sinistä, toistuu sama kysymys: mistä tämä erilainen, maitomainen maku tulee? Siihen on helppo vastata, että suomalaisesta aidosta maidosta”, kertoo Fazerin vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa.

Muualla maailmassa käytetään pääsääntöisesti maitojauhetta, ja siksi tuore suomalainen maito on harvinaisuus ja kilpailuetu, josta halutaan kertoa. ”Noin vuosi sitten nostimme Ruotsissa aidon maidon pääviestiksi ja se näkyy pakkauksissa saakka. Fazerin Sininen on otettu hyvin vastaan juuri suussa sulavan, luonnollisen makunsa puolesta.”

”Meille suomalainen maito on arvo, joka erottaa meidät kilpailijoista.”


Search