Joluisia leivonnaisia

Ammattilaisten joulusivut ovat valmistuneet!

Joulu saapui etuajassa, sillä vastavalmistuneilta ammattilaisten joulusivuilta inspiraatiot joulun tarjottaviin syntyvät kädenkäänteessä. Parhaat joulutuotteet ja joulureseptiikka ammattikeittiöihin, leipomoihin ja teollisuuteen ovat nyt koottuna yhteen, selkeään pakettiin.

Sivulta löydät kätevästi joulun ruoka- ja leivonnaispakasteiden tuunausvinkit, tarjoiluehdotukset, juhlapöydän juustojen temperointisuositukset, jouluiset artikkelit, reseptit ja tuotteet ammattikeittiöille ja leipomoille suunniteltuna.

Inspiroivia tarjoiluehdotuksia jokaiseen joulutilaisuuteen

Sivu on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Etusivu on jaettu kolmeen osaan - tuotteet, reseptit ja kirjoitukset. Tuotteista löytyvät juhlasesongin tuotteet, tarjoiluehdotukset ja käyttöohjeet, sekä Valio tuotevalikoimakuvasto, jossa on kaikki Valion tuotteet listattuna yhteen katalogiin.

Reseptiikasta on helppo hakea ideoita haluttuun ruokalajiin, oli se sitten alku-, pää-, jälkiruoka, tai kokouksia ja pikkujouluja varten suunniteltavat kahvi- ja kokoustarjoilut. Juustot-osioon on koottu Valion kotimaiset herkuttelujuustot sekä tietoutta niiden ominaisuuksista sekä tarjoiluehdotuksia ja -vinkkejä. Leipomoiden omasta reseptikokoelmasta löytyvät juhlasesonkiin sopivat leivät, pikkuleivät, kahvileivät ja kakut.

Vuosien varrella kirjoitetut jouluun liittyvät artikkelit ja blogit on myös kasattu yhteen ja helpommin hyödynnettäväksi kokonaisuudeksi etusivun loppuun. Myös reseptisivuilta löydät jouluista luettavaa.

Tuotteista tarjoiluun, alkuruoista kokoustarjoiluihin ja artesaanileipomoista suurtalouskeittiöihin, tämä on joulusivu ammattilaisille. Inspiroivia selailuhetkiä!