Siirry sisältöön
Asiakastarinat

Digitalisaatio Kilon keittiön apuna

Digitalisaatio Kilon keittiön apuna

Espoo Cateringin Kilon keittiö valmistaa, pakkaa ja lähettää eteenpäin 8,5-10 tuhatta annosta päivittäin ja ilman digitaalisia välineitä homma ei hoituisi yhtään niin tehokkaasti. Kävimme tutustumassa keittiön päivään ja miten moderni valmistuskeittiö toimii.

Espoo Cateringin Kilon valmistuskeittiön rakennustyöt alkoivat keväällä 2016 ja se valmistui elokuussa 2017. Keittiöllä on 22 henkilöä töissä ja täysi höyry päällä. Keittiö valmistaa joka päivä lounaat ja välipalat tuhansille espoolaisille päiväkotilapselle, ensimmäiset annokset ovat valmiina lähtöön 8.30 aamulla. Jotta hommat sujuisivat mahdollisimman kitkattomasti, moderni tekniikka on tullut avuksi. Uudet tilat ja tekniikka tekevät toiminnasta myös ympäristöystävällistä ja energiatehokasta. Lisäksi Kilolla on kapasiteettia kasvattaa ja laajentaa toimintaa.

300 litran ruokapadoissa on kosketusnäytöt.
Lämpömittarin tiedot siirtyy suoraan mobiilisovellukseen.
Etikettikone
Kujeltuskärryjennäyttä kertoo kärryn lämpötilan

Search