Helmikuun uutuuksissa on hyvää makua, kauraa ja proteiinia

Helmikuun uutuuksissa on hyvää makua, kauraa ja proteiinia

Valion vuoden alun uutuustuotteissa tarjoillaan kauraa, luomua ja proteiinia herkullisissa muodoissa. Eritoten välipaloihin ja vitriinituotteisiin on tarjolla monta mielenkiintoista uutuutta.

Täysin kasvisperäinen, ihmeellisen herkullinen Valio Valio Oddlygood

Valio Oddlygood® on aivan uusi kasviperäisten tuotteiden tuoteperhe. Nämä kotimaassa suomalaisesta kaurasta valmistetut kaurajuomat ja -välipalat ovat täynnä ihmeellisen herkullista makua. Tuotteet ovat maidottomia, laktoosittomia ja 100% kasviperäisiä, joten ne sopivat myös vegaaneille.

Valio Oddlygood®  kaurajuoma sopii sellaisenaan juomisen lisäksi smoothien, tuorepuuron ja pirtelöiden raaka-aineeksi sekä ruoanlaittoon ja leivontaan. Kokeile vaikka valmistaa raikas marjainen kaura-siemensmoothie tai trendikäs kauratuorepuuro. Nämä vitriiniannokset ilahduttavat asiakkaasi maullaan ja pirteällä ulkonäöllään heti aamutuimaan, miksei myös välipalalla!

Valio Oddlygood® kaurapohjainen gurtti on moneen ruokavalioon sopiva herkullinen välipala. Monipuolinen valikoima erilaisia pakkauskokoja aina yksittäispikareista kilon pakkauksiin mahdollistaa kappalemyynnin sekä tarjoilun aamupalalla.

Lisää Valio Luomu™ välipaloja

Valio Luomu™ puolukkapuuro ja omenapuuro pakkaukseetValio Luomu™ välipalojen tarjonta laajenee trendinmukaisilla tuotteilla. Välipalaistuminen, sakkaroosin välttely, vastuullisuus, hyvinvointi ja luonnollisuustrendi muokkaavat kulutustottumuksiamme.Valio Luomu™ jogurttiset tuorepuurot valittiin viime vuonna Vuoden luomuelintarvikkeiksi. Valio Luomu™ välipalarahkat  sisältävät runsaasti marjaa ja hedelmää, ja rahkan makeus tulee ainoastaan hedelmistä ja marjoista. Uusia tuotteita luomuvälipalojen valikoimaan ovat Valio Luomu™ puurot.

Käyttövalmiit Valio Luomu™ puurot on kätevä säilyttää ja ottaa mukaan, sillä ne säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä. Ne voi syödä omista pakkauksistaan. Puurot valmistetaan Suomessa, suomalaisesta luomutäysjyväviljasta ja luomukermasta. Ne ovat lisäaineettomia ja laktoosittomia. Tuotteilla on Sydänmerkki.

Uudet Valio PROfeel® proteiinivanukkaat ja -pirtelöt ovat sallittuja herkkuja

Valio PROfeel® proteiinivanukkaat minttusuklaa ja suklaanougat sekä proteiinipirtelöt appelsiinikaakao ja kaakaoValio PROfeel® proteiinivälipalat ovat helppo ja herkullinen tapa pitää huolta päivittäisestä proteiininsaannista. Uudet Valio PROfeel proteiinipirtelöt sekä Valio PROfeel proteiinivanukkaat tarjoavat herkuttelua hyvällä omatunnolla: tuotteet taltuttavat makeanhimon ilman lisättyä sokeria ja sisältävät runsaasti proteiinia.

 

Valiojogurtti® täyttää 50 vuotta

Uusi Valiojogurtti® 200 g porkkanakakku kausimaku HYLA® korvaa kirsikka kausimaun viikolla 5/2018. Porkkanakakku on ainutlaatuinen maku, joka tuo vaihtelua perusjogurtin ystäville. Valiojogurtti täyttää kaiken lisäksi 50 vuotta tänä vuonna, joten tämä klassikko ansaitsee tulla huomioiduksi.

Katso vielä kaikki ajankohtaiset uutuustuotteemme täältä