Herkullista ruokaa jo 110 vuoden ajan

Vuosi 2015 tuo mukanaan monia maistuvia uutuustuotteita, joiden avulla maistuvien ruokien valmistaminen on helppoa. Vuosi on Valiolle myös juhlan paikka, täytämme 110 vuotta.

Valio juustouutuudet helpottavat työtäsi

Suomalaisten suosikkijuustot maistuvat Valion juustouutuuksissa. Herkullinen Valio Savuraasteseos e 1kg HYLA® sulaa helposti esim. pizzan ja uunipaistosten kuorrutuksiin sekä kastikkeisiin. Sen savuinen maku säilyy myös kuumennettaessa.

Uusi Valio Kolmen Juuston juustokuutioseos 1 kg maistuu tutuille Valio Sinileima Emmental, Valio Luostari® ja Valio Oltermanni® Cheddar juustoille. Tämä seos sopii kylmään ja lämpimään ruoanlaittoon, kuten salaatteihin ja buffetpöytiin.

Valio arinaleipä 450 g x 8 / 3,6 kg ja Valio myslileipä 490 g x 6 / 2,94 kg ovat rapeakuorisia ja sisältä kuohkeita, maidottomia leipiä, joista on helppo leikata sopivan kokoisia paljoa.

Jälkiruoat käden käänteessä

Jälkiruokien valmistus on nyt entistä helpompaa, sillä Valio leivosvalikoima 70 g x 30 / 2,1 kg laktoositon  ja Valio marjasekoitus (SUOMI) 2,5 kg x 2 / 5 kg  tarjoavat kotimaisen herkkuvaihtoehdon.

Muista myös Suomen suosituin pehmeä rahka: käyttövalmis Valio Pehmeä maitorahka 5 kg  laktoositon sopii aamiaiselle, välipalaksi sekä jälkiruoaksi, ja on hyvä apu kiireiselle.

Valion lisäksi tänä vuonna syntymäpäiväänsä juhlii myös Valio AURA® sinihomejuusto. Monipuolinen, 80-vuotias herkku sopii todella erilaisiin ruokiin. Kokeile esim. Valion Koekeittiön juhlavuoden kunniaksi kehittämää Suklaa-brandy-AURA juustokakkua.