Keväiset uutuudet tarjoavat raikkaita makuja

Valion pakasteuutuuksissa ei maussa pihistellä. Tuotteet soveltuvat niin pieneen kuin suureen tarjottavaan jälkiruokana tai makeana herkkuna.

Herkullinen Valio rahka-mangotorttu on raikkaan makuinen uutuus, joka täydentää leivonnaisvalikoimaamme. Paistovalmiin tortun sisällä on raikkaan makuista rahkaa ja mangoa, ja sen pinnalla maistuu herkullinen raesokerikoristelu. Laktoositon torttu on helppo leikata ennen paistamista juuri haluamasi kokoiseksi palaksi.

Leipureiden rakastama Valio voiwieneraihio on nyt saatavilla pienemmässä pakkauskoossa. Laktoosittomalla Valio voilla leivottu, lehtevä aihio on erinomainen pohja useille erilaisille wienereille. Katso koristeluvinkkejä uudesta Voilà! 1/2017 -lehdestä. Täytteeksi wienereheihin ja muihin leivonnaisiin sopii esimerkiksi Valio mangotäyte. Se on paistonkestävä, helposti levittyvä ja pursotettava täyte, joka voit halutessasi myös ohentaa omena-, aprikoosi- tai ananasmehulla. Jotain aivan uutta tarjoaa Valio makea mörkötäyte, pehmeä ja sopivasti tulinen paistonkestävä täyte niin suolaisiin kuin makeisiin tuotteisiin. Mörkötäyte on omimmillaan erilaisissa piiraissa ja dippikastikkeissa.

Raikkautta jälkiruokiin

Kauden uutuustuotteemme tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja hedelmien ja marjojen ystäville. Valio marjaisa hedelmäsekoitus on pirteä, suomalaisia marjoja ja etelän hedelmiä sisältävä sekoitus, joka sopii niin juomiin kuin jälkiruokiin. Koska tuote sisältää vain suomalaista marjaa, ei sitä tarvitse kuumentaa ennen käyttöä. Valio hedelmäsekoituksesta löydät herkullisen yhdistelmän raikkaita hedelmiä ilman mehua ja lisättyä sokeria. Valio mangokuutio sopii jälkiruokien lisäksi hyvin myös suolaisiin ruokiin.

 


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos