Kesän kätevät uutuustuotteet

Kesän kynnyksellä markkinoille tulevat uutuustuotteet tarjoavat monia käteviä ratkaisuja kiireiseen keittiöön. Pidempään säilyvä laktoositon kuohukerma, nopeasti käyttövalmiit uutuuspakasteet ja uudistuva Valio Luomu™ tuotesarja sopivat kiireiseen ammattilaiskeittiöön.

Uusi Valio Kuohukerma 30 % laktoositon on nimensä mukaisesti vähemmän rasvaa sisältävä kuohukerma (perinteisessä Valio kuohukermassa rasvaa on 38 %), joka säilyy entistä pidempään. Pastörointi korkeassa lämpötilassa (ESL) takaa kermalle perinteistä kuohukermaa pidemmän leima-ajan, minkä ansiosta hävikkiä ei synny samalla tavalla kuin lyhytleimaisilla pastöroiduilla kuohukermoilla.

Parsakauden alku on hyvä hetki korkata uusi kuohukerma: kokeile herkullista grillattua parsaa ja tarjoile jälkiruokana ihanaa vanilja-vadelmakakkua tai suklaista mansikkatäytekakkua. Uusi kuohukerma sopiikin erinomaisesti myös kakkujen koristeluun, sillä se vaahtoutuu helposti ja vaahdon rakenne kestää pitkään.

Pakasteuutuudet ovat nopeasti käyttövalmiit

Tuomme kesän kynnyksellä markkinoille myös uusia pakastetuotteita: herkulliset Valio täysjyväsämpylä halkaistu ja Valio juustosämpylä halkaistu tuovat kaivattua vaihtelua leipävalikoimaan. Niiden kätevä saranahalkaisu helpottaa ja nopeuttaa käsittelyä, valmistat sitten voileipiä, evässämpylöitä tai vaikkapa maittavia kasvishampurilaisia.

Ruoanvalmistukseen lisää työtä helpottavia vaihtoehtoja tuovat Jumbo lohkoperuna ja Valio Viola® tuorejuustolla täytetty broilerinleike. Näyttävänkokoiset lohkoperunat on leikattu isoista perunoista, jotka ovat kooltaan 55-70 mm. Ne valmistetaan ilman palmuöljyä. Herkullisella Valio Viola® tuorejuustolla täytetty rapea broilerileike on mehukas ja houkutteleva osa maittavaa ateriaa. Se on kypsä tuote, jonka kuumennat n. puolessa tunnissa kiertoilmauunissa tai muutamassa minuutissa mikroaaltouunissa.

Valio lohipasteija laktoositon on lehtevä Valio voilla leivottu, herkullinen ja helposti tarjottava uutuus. Kypsänä pakasteena sen käyttö on nopeaa, mikä sopii kiireisiin keittiöihin. Kauden uutuustuotteisiin kuuluu myös paiston ja pakastuksen kestävä laktoositon Valio vaniljakreemitäyte. Se on helposti levittyvä ja pursotettava, muotonsa hyvin säilyttävä täyte pullille, wienereille, munkeille ja pitkoille. Voit käyttää sitä myös leivonnaisten pinnalla, jolloin se antaa tuotteille kiiltävän ja tarttumattoman pinnan. Vaniljakreemitäyte sopii erityisen hyvin erilaisten marjatuotteiden alustaksi.

Valio Luomu™, turvallinen ja luotettava luomutuotteiden sarja, uudistuu

Valio luomu ™ luotettava suomalaisten luomutuotteiden sarja, joiden alkuperä on tiedossa, uudistuu. Laktoosittomat ja lisäaineettomat uutuusjogurtit Valio Luomu™ luonnonjogurtti laktoositon, Valio Luomu™ jogurtti vadelma laktoositon ja Valio Luomu™ jogurtti mansikka-vanilja laktoositon pakataan käyttömukaviin biokorkillisiin pakkauksiin. Luonnonjogurtissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria ja maustetut jogurtitkin sisältävät 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin maustettuihin jogurtteihin verrattuna.

Valion uutuustuotteilla saat kesäkauden herkut maistumaan!