Kesän uutuuksissa toivottuja tuotteita

Valio tuo kesän kynnyksellä markkinoille rutkasti uutuustuotteita, jotka tarjoavat toivottuja vaihtoehtoja ammattikeittiöiden tarpeisiin. Kesä otetaan vastaan muun muassa uusilla gluteenittomilla tuotteilla.

Gluteenitonta ruokavaliota noudattavien vaihtoehdot ovat edelleen varsin vähäiset, vaikka kysyntä kasvaa koko ajan. Valio tuo toukokuussa tarjolle gluteenittomia leipiä, jotka laajentavat mukavasti tarjontaa.

Yksittäispakattu Valio gluteeniton riisipiirakka helpottaa työtä keittiössä: riittää, että sulatat tuotteen tai lämmität sen suoraan muovipakkauksessa joko uunissa tai mikrossa. Gluteeniton perinneherkku on leivottu laktoosittomalla Valio voilla. Myös Valio gluteeniton leipävalikoima uudistuu kokonaan laktoosittomaksi: riisipiirakan tilalle tulee uusi halkaistu gluteeniton tattarileipä. Uusi leipävalikoima sisältää gluteenittoman kaura-porkkanasämpylän, halkaistun tattarileivän, halkaistun tattarikiekon ja juusto-tattarisämpylän. Kaikki leivät ovat kypsiä pakasteita, joten ne ovat tarjoiluvalmiit varsin nopeasti. Huomaathan, että myös tuotenimi- ja numerot vaihtuvat muutoksen yhteydessä.

Gluteenittomien leipien lisäksi kesän uutuustuotteisiin kuuluu halkaistu Valio kaurakiekko. Halkaisijaltaan 10 cm leipä on runsaskuituinen, rakenteeltaan kuohkea tuote, jonka viljaraaka-aineena on käytetty 100 % kauraa.

Palan painikkeeksi sopii raikas Valio Luomu™ maito, jota saa nyt sekä rasvattomana että kevytmaitoversiona suurpakkauskoossa.

Levitteitä leivän päälle

Mikään voileipä ei olisi täydellinen ilman maistuvaa levitettä. Tuttu ja suosittu Valio Oivariini® vähärasvaisempi HYLA® on nyt saatavilla esimerkiksi lounaslinjastoihin hyvin sopivassa annosnappikoossa. Lisäaineeton levite ei sisällä aromeja eikä kovetettuja kasvirasvoja – sen ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta Valio voista ja suomalaisesta rypsiöljystä.

Toinen kesän uutuuslevitteemme on piirakoiden kera mainiosti maistuva Valio munavoi. Laktoositon, helppokäyttöinen levite on tasalaatuinen ja aina herkullisen näköinen. Mikä parasta, se säästää henkilökuntasi aikaa ja pienentää hävikkiä. Valio munavoi on gluteeniton tuote, joten se sopii hyvin tarjottavaksi gluteenittomien leipien kanssa.

Leivän päällä maistuvat myös tuhdimmat maut. Valio Koskenlaskija® 15 g nappi tarjoaa herkullisen sulatejuuston pienessä annosnappikoossa. Laktoosittoman tuotteen pitkä säilyvyysaika tekee siitä hyvin käyttökelpoisen tuotteen monenlaisissa tilanteissa. Annosnappi avautuu siististi ja sopii hyvin noutopöytään.