Kotimaiset pakastemarjat tuovat kesän keskelle talvea

Kotimaiset pakastemarjat ovat herkullinen ja raikas vaihtoehto monenlaisiin jälkiruokiin. Kauniin värikkäät marjat tuovat kesän ja auringon maun ruokapöytään myös talven keskellä.

Marjat paitsi maistuvat hyvältä, myös näyttävät hyvältä. Kun ruokia halutaan koristella marjoilla, on niiden ulkonäöllä suuri painoarvo. Ulkomaisten pakastemarjojen käyttö ei tässä tapauksessa tule kysymykseen, sillä Eviran suosituksen mukaan ne tulisi keittää ennen käyttöä. Tällöin marjat menettävät kauniin ulkonäkönsä eivätkä sovi koristeiksi. Kotimaiset marjat sen sijaan voi sulattaa käyttöön keittämättä, jolloin niistä saa loihdittua näyttävän koristelun. Valion pakastemarjavalikoimasta löydät runsaasti vaihtoehtoja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Monikäyttöiset marjat

Valio pakastemarjat sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. Raparperi-mansikkavispipuuro ja mustikkapuuro sopivat niin aamiaiseksi kuin jälkiruoaksi. Herkkujen ystäville voi joulun aikaan tarjota nopeasti valmistuvaa puolukkaherkkua, hauskan maukasta hämmästyshuttua tai mustikkarahkaa.

Kotimaiset pakastemarjat sopivat sellaisenaan juomiin. Koska niitä ei tarvitse kuumentaa, voit rakentaa niiden avulla nopeasti maistuvia drinkkejä, kuten pikkujoulujen tervetuliaisjuomaksi hyvin sopivan mansikkamargaritan!