Lähde mukaan valmistamaan luomupuuron maailmanennätystä

Ennakkotietojen mukaan luomupuuro porisee padoissa 6.9.2017 muun muassa armeijan harmaissa, monissa kouluissa ja päiväkodeissa sekä lukuisissa työpaikkaruokaloissa ja ravintoloissa. Mikset sinäkin laittaisi puuropataa tulille Suomen juhlavuoden kunniaksi?

ME-tulos syntyy vain treenaamalla

Puuro on monelle rakas aamupala. Mauttomasta pakkopuurosta on tullut viime vuosina varsin trendikäs ruokalaji. Pitkään maidossa haudutettu puuro on ollut suomalaisten perusruokaa jo satojen vuosien ajan, mutta puuro on saanut ajansaatossa uusia muotoja. Trendin aallonharjalla ratsastavat syövät tuorepuuroa superfoodeilla höystettynä. Kannattaa muistaa erityisesti kotimaiset superfoodit: mustikat ja muut metsämarjat! Mansikka-raparperi vispipuuroa kelpaa tarjoilla jälkiruoaksi ja terveelliseksi välipalaksi sopii proteiinipuuro. Vaihtoehtoja on monia, ja kisassa on vain yksi sääntö: raaka-aineiden tulee olla luomua.

Tutustu Valion Luomu™ tuotteisiin >

Täydellisen maailmamestarien luomupuuron salaisuus

Luomukaurapuurossa kannattaa luottaa perinteiseen tyyliin. Puuro keitetään suolattuun veteen ja Valio Luomu ™ vanhanajan täysmaito lisätään ennen hauduttamista. Herkkusuut voivat maustaa puuronsa jopa lorauksella Valio Luomu™ kuohukermaa. Sopiva haudutusaika useimmille puuroille on 10 minuuttia. Laktoosittoman puuron saa käyttämällä Valio Eila® Luomu kevytmaitoa.

Puuron tuunaus onkin sitten asiakkaan makuasia, mutta näillä lisukkeilla pääset alkuun: Valio Luomu™ voi, Valio Luomu™ marjakeitot, Valio Luomu™ rahka ja jogurtit, tietenkään unohtamatta marjoja ja pähkinöitä.

Ilmoita työpaikkasi tai yhteisösi mukaan jo nyt >

Luomupuuron ME-tempaukseen voi ilmoittautua lisäämällä oman yhteisönsä puuronsyöntisuunnitelman kampanjasivulle. 6.9.2017 sivulla julkaistaan laskuri, jolla organisaatiot ilmoittavat tarjoamansa luomupuuroannokset ja seuraavana päivänä julkaistaan tulos. Asiakkaat voivat osallistua ennätyksen tekemiseen jakamalla oman puurokuvansa somessa tunnisteella #luomupuuronME.

"Treenaamisen kautta luomupuurosta voi tulla pysyvä osa aamumyyntiä ja terveellistä päivänaloitusta"