Lisämyyntiä raikkaista smoothieista

Kesän aurinkoisina päivinä virkistävät juomat tekevät hyvin kauppansa, joko ruoan kanssa tai sellaisenaan. Hedelmistä ja marjoista syntyvät raikkaat smoothiet ovat mainio tapa tarjota monipuolista nautittavaa niin lapsille kuin aikuisille.

Helposti valmistuvat smoothiet ovat olleet jo pitkään suomalaisten suosiossa. Kesän kuumina hellepäivinä ne virkistävät ja antavat energiaa sellaisenaan, mutta voit yhtä hyvin tarjota niitä välipalana tai jälkiruokana lämpimän aterian jälkeen. Erinomaisen maun lisäksi ne tarjoavat terveellisemmän vaihtoehdon leivonnaisille ja muille makeille jälkiruoille. Paksumman smoothien ystäville voit tarjota myös pehmeää samettipirtelöä.

Smoothie on helppo ja nopea valmistaa: heitä ainekset tehosekoittimeen ja herkullinen juoma on valmis. Maukkaita raaka-aineita ovat esimerkiksi mustikka, vadelma ja mansikka. Ne sopivat kaikille ja niistä saa yhdisteltyä monenlaisia, hyvin toimivia makuvariantteja. Marjat tuovat smoothieihin raikkautta ja niille löytyy lisäksi erinomaisia makupareja, joita yhdistelemällä saat tarjottavista vielä parempia.

Marjojen maukkaat makuparit

Smoothieita on helppo tuunata eri makuihin, kun muistat marjoille hyvin sopivat makuparit. Niillä pystyt tukemaan haluamiasi makuja tai rakentamaan kokonaan uusia elämyksiä. Hyvä esimerkki tästä on klassinen jälkiruokien makuyhdistelmä, basilika ja mansikka, jotka sopivat hyvin yhteen myös herkullisessa smoothiessa.

Muita toimivia makupareja ovat esimerkiksi tummasuklaa-vadelma ja valkosuklaa-lime. Näitä yhdistelemällä suussa maistuu tasapainoisempi kokonaisuus ja makuaisti tulkitsee sen paremmaksi mauksi. Vaikka smoothieissa rajana on vain oma mielikuvituksesi, onnistut helposti myös ihan perusmauilla. Helppo mustikkasmoothie on takuuvarma hitti asiakkaiden parissa ja myös mansikka sopii smoothieen sellaisenaan. Makea vadelmasmoothie täydentää hienosti kesän marjaisan smoothievalikoiman.