Siirry sisältöön
Vinkkiartikkelit

Makuja maailmalta ruokafilosofiaa

Makuja maailmalta ruokafilosofiaa

Maakohtaiset teemat kiinnostavat asiakkaita edelleen. Jos ruokalistoissa käytetään satunnaisesti teemaviikkoja tai -päiviä, ovat maateemat yleensä ravintola-asiakkaiden mieleen. Vuonna 2018 Valio Food Servicen teemat ja Koekeittiön reseptiikka ovatkin keskittyneet maailman makujen etsimiseen ja hyödyntämiseen.

Fit & fab, mausteisia makuja Lähi-idästä ja kauempaa

Alkuvuoden Fit & Fab -teeman maut haettiin kotoa ja kaukaa. Meze-tyyppinen syöminen tuotiin Lähi-idän mausteilla, ihanilla tahnoilla ja tarjoilutavalla kotimaisten lounaiden tarjontavaihtoehdoiksi ja monipuolisuus salaattipöydässä nostettiin prioriteetiksi. Makuja salaatteihin ja Mifun tarjoiluun haettiin myös koto-Suomesta ja Aasiasta. Teriyakilla maustaminen ja glaseeraaminen, kasvisten pikkelöinti ja paahtaminen, Thai-marinointi ja piimän hyödyntäminen, sekä leivonnassa käytettävät siemenet, pähkinät ja juurekset, ovat muutamia esimerkkejä kevään vinkkisaldosta.


Search