Siirry sisältöön
Banoffee leivokset

Banoffee leivokset

Banoffee leivokset

Ainekset

Kuorrutus

  • 0,700 kg
  • 0,015 kg tomusokeria
  • 0,003 kg jauhettua inkivääriä
  • 0,040 kg pekaanipähkinöitä
  • 0 kg ruokosokerisiirappia

Ohje

  1. Leikkaa tummasta vetopohjasta puolet. Laita tarjoiluastialle ja sulata noin 1 h. Kostuta pohja maitokahvijuomalla.
  2. Mittaa kinuskitäyte ja tuorejuusto kulhoon ja vaahdota tuotteet hyvin keskenään. Levitä vaahdotettu kinuski-juustotäyte kostutetun vetopohjan päälle. Levitä kinuskin pinnalle banaaniviipaleet tasaisesti.

Kuorrutus

  1. Vaahdota kerma ja lisää vaahdottamisen loppuvaiheessa mausteet. Pursota kakun pinnalle. Viimeistele pekaanipähkinöillä. Myös siirappi sopii koristeluun.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 218 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 13,7 g
Rasva 16,8 g
Tyydyttynyt rasva 8,8 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,1 g
Kalsium 34,5 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 220 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 13,8 g
Rasva 16,9 g
Tyydyttynyt rasva 8,9 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • ruokosokerisiirappia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search