Siirry sisältöön
Lammaspiirakka

Lammaspiirakka

Lammaspiirakka

Ainekset

  • 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa, esipaistettu

Täyte


Ohje

  1. Nosta pohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Ruskista lampaan jauheliha ja sipuli.
  3. Sekoita muut täytteen ainekset ruskistetun jauhelihan ja sipulin joukkoon.
  4. Levitä täyte tasaisesti pohjan päälle.
  5. Kiertoilmakypsennä 150 asteessa n. 20 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 430 kcal
Proteiini 23,1 g
Hiilihydraatti 18,7 g
Rasva 28,8 g
Tyydyttynyt rasva 14,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 6,6 g
Kalsium 356,9 mg
D-vitamiini 0,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 216 kcal
Proteiini 11,6 g
Hiilihydraatti 9,4 g
Rasva 14,5 g
Tyydyttynyt rasva 7,3 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 3,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search