Höyhenen kevyt marenkihuntu on hyvä vaihtoehto kakun kuorruttamiseen kesähelteillä.
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä
Höyhenen kevyt marenkihuntu on hyvä vaihtoehto kakun kuorruttamiseen kesähelteillä.
Kakkupohja | |
---|---|
0.213 kg | kananmunaa |
0.130 kg | sokeria |
0.065 kg | vehnäjauhoja |
0.070 kg | perunajauhoja tai ohratärkkelystä |
0.004 kg | leivinjauhetta |
Mehustettu mansikkasalaatti | |
0.237 kg | tuoreita mansikoita |
0.015 kg | vaaleaa siirappia |
0.030 kg | limemehua tai sitruslikööriä |
0.000 kg | tuoretta sitruunamelissaa |
Vaniljarahkavaahto | |
0.200 kg | |
0.400 kg | |
Italialainen marenki | |
0.100 kg | valkuaista |
0.050 kg | vettä |
0.130 kg | sokeria |
Koristeeksi | |
0.000 kg | pistaasipähkinöitä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.