Siirry sisältöön
Mustikkapuuro

Mustikkapuuro

Mustikkapuuro

Ainekset


Ohje

  1. Vispilöi kiehuvaan veteen sokeri, suola ja jauhot. Anna kiehua n. 25 min. Laita jäiset marjat vatkauskulhon pohjalle ja kaada kuuma puuro päälle. Anna jäähtyä ja vatkaa kuohkeaksi. Tarjoa kylmän maidon kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 196 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 40,3 g
Rasva 1,1 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 3,8 g
Suola 0,5 g
Kalsium 13,6 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 94 kcal
Proteiini 1,7 g
Hiilihydraatti 19,4 g
Rasva 0,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search