Siirry sisältöön
Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Juhannuksenakin nautitaan juustoista! Tässä kesäinen hilloke kesäsesonkien juustotarjoiluihin.

Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Ainekset

Lisäksi


Ohje

  1. Kiehauta teräskattilassa vesi, fariinisokeri ja kardemumma. Lisää kattilaan raparperinpalat. Anna kiehua, kunnes raparperi pehmiää.
  2. Lisää mansikat. Jäähdytä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 45 kcal
Proteiini 0,3 g
Hiilihydraatti 9,6 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0 g
Kalsium 18,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal
Proteiini 0,5 g
Hiilihydraatti 16,1 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • Valio Ritari® juustoa
  • Valio Luostari® juustoa
  • Valio Kappeli® juustoa
  • Valio Oltermanni® Cheddar juustoa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search