Siirry sisältöön
Vadelma suklaamousse

Vadelma suklaamousse

Vadelma suklaamousse

Ainekset

Päälle


Ohje

  1. Kuumenna puolet kermasta ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Ota pois liedeltä lisää pikakahvijauhe ja sekoita suklaa tasaiseksi. Jäähdytä jääkaappikylmäksi.
  2. Vaahdota loppu kerma vaahdoksi ja lisää se varovasti sekoittaen suklaamassan joukkoon.
  3. Laita annoskuppien pohjalle vadelmahillo ja lisää päälle suklaa mousse. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia tai yön yli.

Päälle

  1. Lisää kerman joukkoon siirappi ja vaahdota.
  2. Pursota moussenpäälle kermaa ja viimeistele piparimuruilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 182 kcal
Proteiini 1,1 g
Hiilihydraatti 14,1 g
Rasva 13,5 g
Tyydyttynyt rasva 7,6 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0 g
Kalsium 22,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 365 kcal
Proteiini 2,2 g
Hiilihydraatti 28,3 g
Rasva 27 g
Tyydyttynyt rasva 15,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search