Suklaa on erottamaton osa joulua

Viettelevän maukas suklaa on kuulunut joulun herkkuihin jo pitkään. Eikä ihme: se sopii monenlaisiin jälkiruokiin ja maistuu lähes jokaiselle, ikään katsomatta.

Suklaan menekki kasvaa vuoden lähestyessä loppuaan. Voidaankin sanoa, että suklaa on suomalaisten epävirallinen jouluherkku.Suomessa suklaa on erityisen tuttu joulun erilaisista suklaakonvehteista, mutta se sopii erinomaisesti myös jälkiruokiin, kuten makeaan vadelma-suklaamousseen tai raparperi-valkosuklaamousseen. Suklaa on erittäin moni- ja helppokäyttöinen raaka-aine: valmistat siitä niin aterian mukavasti päättävät aura-suklaacruffinsit kuin makoisat suklaacoookiet.

Jäätelöpallo suklaakastikkeella ja hedelmäpedilläPerinteisempään makuun

Jouluna suomalaisille maistuvat perinteisten suklaiden lisäksi myös piparisuklaa sekä omenalla ja kanelilla maustettu suklaa, jotka sopivat hyvin yhteen joulun muiden makujen kanssa. Kokeile rohkeasti ja anna asiakkaittesi nauttia! Myös lounasravintoloiden linjastoihin hyvin sopiva suklaakiisseli on hyvä vaihtoehto menekkiä kasvattamaan. Muista myös helppo tapa tuoda suklaan täyteläisyyttä muihin jälkiruokiin: helppo ja maistuva  suklaakastike. Herkullista joulua!