Suklaa on erottamaton osa joulua

Viettelevän maukas suklaa on kuulunut joulun herkkuihin jo pitkään. Eikä ihme: se sopii monenlaisiin jälkiruokiin ja maistuu lähes jokaiselle, ikään katsomatta.

Suklaan menekki kasvaa vuoden lähestyessä loppuaan. Voidaankin sanoa, että suklaa on suomalaisten epävirallinen jouluherkku.Suomessa suklaa on erityisen tuttu joulun erilaisista suklaakonvehteista, mutta se sopii erinomaisesti myös jälkiruokiin, kuten makeaan vadelma-suklaamousseen tai raparperi-valkosuklaamousseen. Suklaa on erittäin moni- ja helppokäyttöinen raaka-aine: valmistat siitä niin aterian mukavasti päättävät aura-suklaamuffinit kuin makoisat suklaacoookiet.Rohkeampaa linjaa edustaa herkullinen suklaa-brandy-aura-juustokakku, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Perinteisempään makuun

Jouluna suomalaisille maistuvat perinteisten suklaiden lisäksi myös piparisuklaa sekä omenalla ja kanelilla maustettu suklaa, jotka sopivat hyvin yhteen joulun muiden makujen kanssa. Kokeile rohkeasti ja anna asiakkaittesi nauttia! Myös lounasravintoloiden linjastoihin hyvin sopiva suklaakiisseli on hyvä vaihtoehto menekkiä kasvattamaan. Muista myös helppo tapa tuoda suklaan täyteläisyyttä muihin jälkiruokiin: helppo ja maistuva  suklaakastike. Herkullista joulua!


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos