Syksy katetaan helppokäyttöisillä pakasteilla

Syksyn kiireiden alkaessa kannattaa kääntää katseet kohti pakasteita. Niistä löytyy monia työtä helpottavia vaihtoehtoja herkullisten aterioiden valmistamiseen. Kiireen kiihtyessä myös välipalojen merkitys kasvaa.

Maukkaasta, suomalaisesta kananlihasta valmistetut Valio AURA® kanapyörykät ja Valio Wallenberg kanapihvi tuovat mukavaa vaihtelua kypsien kanapakasteiden tarjontaan. Ne ovat laktoosittomia ja sopivat hyvin monenlaisiin ruokiin. Kanapyöryköistä syntyy nopeasti esimerkiksi AURA Kanapyörykkävartaat ja niitä on helppo piristää sinappisella mangokastikkeella. Syksyisiä makuja tuot pöytään tarjoamalla Valio Wallenberg kanapihvejä herkullisella Koskenlaskijamuusilla tai kirpeän maukkaalla karpalokastikkeella. Kanapakasteet ovat käyttövalmiita 20 minuutin kuumennuksella kiertoilmauunissa.

Myös reilusti lohta sisältävä Valio lohivatruska on laktoositon. Sen käyttö on helppoa, sillä et tarvitse erillistä paistopistettä; sulatusta vaille valmis ruoka sopiikin erinomaisesti noutopöytiin ja vitriinimyyntiin.

Syksyn kysyttyihin tuotteisiin kuuluu myös Valio Hyvä suomalainen Arki® kermajuustoviipale. Se on 700 gramman pakkaus valmiiksi viipaloitua, pehmeää mietokermajuustoa. Kermajuusto on Suomen myydyin juustotyyppi, joten edullinen ja täysin kotimainen vaihtoehto maistuu taatusti monille.

Välipaloja ja jälkiruokia moneen makuun

Kiireinen arki on muuttanut suomalaisten ruokailutottumuksia, ja eri aikoihin syötävien välipalojen merkitys päivän aterioissa on korostunut entisestään. Valion tuotteet tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja mm. välipalojen vitriinimyyntiin. Makeaksi välipalaksi tai houkuttelevaksi jälkiruoaksi sopiva Valio kuningatarrahkaruutu on herkullisen näköinen ja makuinen, rahkaisa piirakka. Laktoositon leivonnainen maistuu sekä lapsille että aikuisille ja voitkin leikata siitä helposti juuri sopivan kokoisia paloja. Kypsä pakaste sulaa huoneenlämmössä 1-2 tuntia, joten se sopii mainiosti vitriinimyyntiin.

Valio Eila® kermavanukas on spontaaneihin herkutteluhetkiin tai jälkiruoaksi sopiva, laktoositon ja säilöntäaineeton tuote, jonka voi syödä sellaisenaan pikarista tai kumota lautaselle houkuttelevaksi annokseksi. Pehmeän vanukkaan pohjalla on herkullista mangon tai sitruunan makuista tai kinuskikastiketta, joka tuo mukavaa raikkautta suussa sulavaan vanukkaaseen.

Vähälaktoosinen Valiojogurtti® Rahkainen HYLA® on tuote, jossa herkulliseen jogurttiin sekoitettu maukasta rahkaa. Se sisältää 30% vähemmän lisättyä sokeria kuin maustetut jogurtit yleensä, mutta maistuu silti yhtä hyvälle. Valiojogurtti® Rahkainen HYLA® on myös proteiinipitoisempaa kuin tavalliset jogurtit, minkä ansiosta tuotteet ovat perinteisiä jogurtteja täyteläisemmän ja ruokaisamman tuntuisia. Tuotteita on saatavilla monen makuisena: valikoimasta löytyy mansikka-metsämansikka, vadelma-passion sekä päärynä-vanilja. Sopivat annoskoot ja herkulliset maut varmistavat, että tuotteet tekevät kauppansa!