Syksyn kiinnostavin uutuus on laadukas kotimainen tuorepasta

Kotimainen tuorepasta sopii hyvin kiireisiin keittiöihin, sillä se on paitsi herkullista, myös erittäin nopeaa valmistaa. Pasta myös säilyttää rakenteensa erinomaisesti keittämisen jälkeen.

Valio tuorepastat ovat uusia kotimaisia tuorepastoja, jotka sopivat mahdollisimman monelle: ne ovat maidottomia, kananmunattomia, gluteenittomia ja lisäaineettomia. Et siis tarvitse useita erilaisia pastavaihtoehtoja, mikäli haluat tarjota samaa ruoka laajalle joukolle. Maissista ja riisistä valmistettua Valio tuorepasta Rigatonia saa sekä 5 kg (5 kg x 1) että 2 kg (250 g x 8) myyntierissä.

Tuorepasta ei ole ainoa syksyn uutuustuotteemme. Valmiiksi rullatut ½ GN-vuoan täyttävät Valio silakkafileerullat sopivat erinomaisesti kaikkiin silakkaruokiin. Silakkarullat ovat omiaan esimerkiksi cocktailpaloissa ja kylmissä sekä lämpimissä leivissä. Voit käyttää niitä myös lämpimissä uuniruoissa sekä kylmänä marinoituina. Valion silakat on pyydetty Itämerestä, joten ne ovat vastuullinen valinta ympäristöstä välittävälle.

Suomessa valmistettu Valio ohut porkkanasuikale sopii sekä leivontaan ja ruoanvalmistukseen. Sen tarkkaan mietitty suikalekoko (3x3x65 mm) soveltuu juuri ammattikeittiöiden tarpeisiin. Voit käyttää tuotetta esimerkiksi sämpylätaikinoihin, kakkuihin ja täytteisiin – tai ihan perinteiseen salaattiin tuomaan annokseen hiukan väriä ja luonnetta.

Laktoosittomat uutuudet maistuvat herkuttelijoille

Uusia jälkiruokavaihtoehtoja kaipaavat ilahtuvat laktoosittomasta Valio Viola® juustokakusta. Se on monikäyttöinen, valmiina leivosriveinä tilattava tuote, josta on helppo leikata juuri haluamasi kokoisia paloja. Suussa sulavan maukas Valio Viola® tuorejuusto tuo kakkuun runsaasti makua, mutta sitä on myös helppo tuunata eri suuntiin esimerkiksi kauteen sopivilla marjoilla tai hilloilla.

Laktoosittomien uutuustuotteiden joukkoon kuuluvat myös kaksi herkullista Valio Eila® uutuutta, kausimakuna saatava suurkeittiökokoinen kuningatar-jogurtti ja entistä suuremman pakkauskoon Valio maitorahka. Valio Eila® kuningatar-jogurtti sisältää 30% vähemmän lisättyä sokeria, ja se korvaa suurkeittiökoossa vanhan hedelmäpommimaun. Maitorahkauutuus on puolestaan on tuttu ja suosittu tuote, joka tulee tarjolle nyt entistä suuremmassa 10 kg pakkauskoossa.