Syksyn kotimaiset toiveuutuudet

Alkavaan syksyyn ja arkeen saa makua, väriä ja potkua Valion kotimaisista uutuustuotteista. Olemme kuunnelleet toiveita ja päivittäneet broilerituotteiden valikoimaa kotimaiseksi. Myös kotimaiset marjasekoitukset ovat kysyttyjä.

Kotimaista broileria

Valio Emmental broilerimurekepihvi 60 g x 90 / 5,4 kg laktoositon

Valio Emmental broilerimurekepihviValio emmental juustolla mehevöitetty ja krouvilla paneroinnilla rapeutettu laktoositon broilerimurekepihvi vie kielen mennessään. Kotimaisen broileripaistin maukkaus pääsee tässä 60 grammaisessa pihvissä oikeuksiinsa, ja tuote sopii kokonsa puolesta erilaisiin annoksiin. Pihvin kanssa maistuu Koskenlaskija –kastike tai Valio mustaherukkatäyte.

 

Valio broilerikebab varraslastu 1 kg x 4 / 4 kg

Valio broilerikebab varraslastuSuomalaisesta broilerinlihavartaasta leikattu autenttinen varraslastu tuo herkullista makua ja sopii monipuoliseen käyttöön. Pitaleipiin, hampurilaisiin, laatikkoruokiin ja salaatteihin, tällä tuotteella vain mielikuvitus on rajana! Varraslastu on kypsää ja se on pakattu kilon sisäpakkauksiin, joten tuotetta on helppo käsitellä keittiössä. Tuunaa Valion suosikkiresepti broilerikebabilla!

 

Valio paahdettu broilerinrintafilee 4 kg (n. 135 g)

Valio paahdettu broilerinrintafileeKypsäksi paahdettu suomalainen broilerin rintafilee on keittiön moniottelija. Valmis tuote soveltuu sellaisenaan sulatettuna salaatteihin ja leipien täytteeksi, sekä tietysti lämpimiin ruokiin. Rintafileestä on helppo leikata viipaleita, paloja, kuutiota… aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Katso resepteistämme uusia vinkkejä. Jos et ole vielä kokeillut legendaarista Slaavilaista broileria, nyt kannattaa kokeilla. Tämä on nimittäin lounaslistojen klassikko!

 

Proteiinia fleksaajille

Valio MiFU® punajuurivuokaValio MiFU® punajuurivuoka 2,7 kg x 2 / 5,4 kg laktoositon

Punajuurivuoka tarjoaa hyvänmakuisen, lämmitystä vaille valmiin vaihtoehdon fleksaajille pääruoaksi ja lisukkeeksi sekasyöjille. Punajuuri, porkkana, sipuli saavat kaverikseen Valio MiFU® ruokarakeen, jolloin lounastajan kylläisyyden tunne kestää pidempään. Tuote sisältää runsaasti proteiinia (5,9 g/100g). Laktoosittomana, gluteenittomana ja munattomana punajuurivuoka sopii myös mahdollisimman monelle. Katso myös myös muut Valio MiFU® tuotteet >

 

Valio vapaan kanan keitetty & kuorittu muna 2,88 kg (5 kpl x 16)

Valio vapaan kanan keitetty & kuorittu munaNopeus, helppous ja tasalaatuisuus - valmiiksi kuoritut ja keitetyt, suomalaiset vapaan kanan munat vähentävät hävikkiä ja työaikaa keittiössä. Kananmunan suosio on taas kasvussa ja sitä nautitaan välipalanakin. Munat on pakattu suojakaasuun, käteviin viiden kappaleen pakkauksiin, joten puhdas kananmunan maku ilman lisäaineita on taattu.

 

Makua ja väriä herkutteluun

Valio pohjoisen marjasekoitus (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg

Valio pohjoisen marjasekoitusKotimaisten marjasekoitusten kysyntä on vahvassa nosteessa. Kotimaista mustikkaa, puolukkaa, vadelmaa ja punaherukkaa sisältävä, käyttövalmis tuote on helppo lisuke rahkabaariin, välipala-annoksiin ja jälkiruokiin. Tuotetta ei tarvitse kuumentaa ennen käyttöä.  Toisaalta emme voi tässä olla mainitsematta herkullista marjapiirasta, joka syntyy käden käänteessä kotimaisista marjoista ja valmiista murotaikinapohjasta. 

 

Valio ½ GN murotaikina 500 g x 10 / 5 kg laktoositon

Valio ½ GN murotaikinaMaukas Valio voilla leivottu murotaikinapohja piirakoiden, leivosten tai pikkuleipien pohjaksi. Tuote korvaa aikaisemman valikoimissa olleen tuotteen; muutoksena uusi kätevämpi ja pienempi pakkauskoko sekä leivinpaperiarkit taikinalevyjen välissä. Murotaikinalevyn koko on sama tuttu 260 x 315 x 3 mm. Helppokäyttöinen: sulata, täytä ja paista!

             

Valio ½  GN suolainen piirakkapohja 360 g x 14 / 5,04 kg laktoositon

Valio ½  GN suolainen piirakkapohjaMaukas Valio voilla leivottu suolainen piirakkapohja, joka taipuu erinomaisesti erilaisten piiraiden alustaksi. Tuote korvaa aikaisemman valikoimissa olleen tuotteen; muutoksena uusi kätevämpi ja pienempi pakkauskoko sekä leivinpaperiarkit taikinalevyjen välissä.  Piirakkalevyn koko on 260 x 315 x 4 mm. Helppokäyttöinen: sulata, täytä ja paista!

 

Valio gluteeniton kahvileipävalikoima

Valio gluteeniton kahvileipävalikoimaValikoima uudistuu suussa sulavalla suklaaleivoksella ja maukkaalla marja-rahkapiiraalla. Suosittu gluteeniton leivonnaisvalikoima on monen kahvilan ja ravintolan luottotuote, josta löytyy neljää eri leivonnaista gluteenitonta ruokavaliota noudattavien herkkuhetkiin.
Uudistettu valikoima sisältää:
68 g x 6 / 408 g Valio gluteeniton suklaaleivos
85 g x 6 / 510 g Valio gluteeniton marja-rahkapiiras
60 g x 4 / 240 g Valio gluteeniton juhlatosca
78 g x 6 / 468 g Valio gluteeniton voisilmäpulla

 

Valion hillot ja täytteet -valikoima kasvaa ajankohtaisella ja odotetulla mustikkatäytteellä

Valio mustikkatäyte 2,5 kg

Uusi pakkauskoko suositusta mustikkatäyttestä. Trendikäs ja ikisuomalainen mustikka on ajankohtaisempi kuin koskaan, se sopii erinomaisesti Suomi 100v-juhlatarjoiluihin. Täyte sisältää runsaasti kotimaista mustikkaa ja tuo pienemmälläkin annostuksella makua ja näyttävyyttä lopputuotteisiin. Tuttu paiston- ja pakastuksen kestävä, palallinen mustikkatäyte soveltuu leivonta- ja konditoriakäyttöön sekä jälkiruokiin ja ruoanlaittoon. Katso herkullisen mustikkamurokupin resepti >